REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Petiție împotriva Monicăi Macovei după discursul din Parlamentul European

Petiție împotriva Monicăi Macovei după discursul din Parlamentul European

Replica API 12 februarie 2018 | 01:45 395

Se cere demiterea Monicăi Macovei din Parlamentul European. O petiție care a strâns mii de semnături cere scoaterea europarlamentarului român din rândul politicienilor care reprezintă România în Europa, conform antena3.ro.

Macovei este acuzată de trădare față de propria țară și de acțiuni îndreptate împotriva cetățenilor români cărora nu le reprezintă interesele în Parlamentul European.

Inițiatorii petiției spun că Monica Macovei ar trebui să plece fiindcă nu îi reprezintă pe români, ci ar reprezenta interesele lui Soros. Singura concluzie care se poate trage din atitudinea pe care o are Macovei este că nu reprezintă interesele românilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai soro esti panicata rau in acea foto. sa I-ti fi luat aia votka vaaai de sa fi facut asa ceva. nici masinile nu circula fara benzina dapai dvs cum sa flatulati vocal fara votka macar ceva asemanator Diana medical.
1
2
este ca tu , DAN, esti un libidinos , un muist de doi bani . Mai saracule , ai uitat ce ai fost ? PUSCARIE PENTRU TOTI TRADATORII DE TARA , PENTRU TOTI NENOROCITII CE ISI BAT JOC DE ROMANIA .
2
5
Spunerea adevarului nu este un act de tradare ci mai degraba unul de rusine in cazul nostru.Cica mii de oameni au semnat etc.Dar cand milioane au iesit in strada,a plecat cineva din parlament sau guvern?A ,pardon, a plecat sluga Iordache de la min justitiei dupa jegoasa ord.13 si dupa putin timp il gasim ca sef de comisie speciala pe justitie cu aceeasi ord.13.Asa ca dlor mancatori de mai jos,nu confundati rusinea cu tradarea!
5
2
Fugi draku la bica in costa rica.
3
2
Cit o sa mai acceptam s-o platim de individa asta si pe altii ca ea sa denigreze Romania.Astora nu le este teama ca vor fi judecati de poporul roman?
8
4
sunt cativa mancatori de rahat aici postaci de serviciu care pupa-n curulscorojit al unei procuroa re comuniste.Nu e posibil ca in parlamentul european sa-ti faci tara de kkt sa aduci drogati in parlament agitatori soroisti.nu se gandeste ca la anu revine in tara????a fost pupat oa re de tucal basescian...iar acum bantuie si o trav este parlamentul european.rucine sa-ti fie curva batrana comunista
6
5
Monica Macovei e un caz grav de prostitutie intelectuala ,de centura. Munca asidua i-a afectat creierul, ma mir ca mai are activitate cerebrala.
10
9
felicitari dna ptr ca aveti curajul sa sustineti adevarul- haita de hoti, borfasi , excroci satanistii din teleorman- cum bine i-a denumit cineva- merita sa fie demascati. Numai cu persoane ca dvs vom putea scapa tara de aceste jigodii
12
13
nu-mi inchipuiam o asemenea densitate de prosti pe metru patrat ca cei ce posteaza aici, in sprijinul MM. Cred ca aici s-a rasturnat caruta cu prosti, nicidecum in alta parte...
13
11
Astia cu Soros sunt batuti in cap!! Pina acum 2-3 ani era Basescu, acum l-au gasit pe Soros.
16
14
antena 3?mai exista cacatul asta de post?si e urmarit?atunci avem o armata de zombi in tara condusi de un varan imputit.
11
13
Macovei , cancerul care trebuie extirpat
14
20
Fost procuror comunist cum s a metamorfozat in democrata si aparatoare a valorilor pe care acum 3 decenii le vara la beci, incerc sa mi l imaginez pe Himler aparand vietile evreiesti. Si pe Beria aparand proprietatea privata. Mda, nici ca gand nu mi iese
17
13
Procuror conunist jegos
18
14
A fost procuror pe timpul comunistilot
18
13
N-am votat in viata mea psd, nici n-o sa votez. Femeia asta in schimb minte cu nerusinare si lucreaza impotriva intereselor Romaniei
22
15
se rezolva simplu: ne pisham cu bolta pe pissssd ! pisssssd trebuia scos in afara legii din 1990 cand era eclozat de pcr.
19
12
Comunistii nu admit o alta parere. Ei hotarasc ce este adevar si ce este minciuna. Europenii stiu cu cine au de a face.
19
15
Sigur ca daaa. Macovei nu reprezinta interesele romanilor si PSD. Asta e cea mai mare problema. si cei de la Bruxelles vor da repede curs celor citeva mii de semnaturi de la prosti.
22
18

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614