REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Petiţie pentru un Spital de Pediatrie la Constanţa!

Petiţie pentru un Spital de Pediatrie la Constanţa!

Replica API 9 ianuarie 2020 | 00:00 521

De curând, în mediul online a apărut o petiție realizată de o constănțeancă pentru construcţia unui Spital de Pediatrie în Constanța. Autoarea acestei petiții a transmis faptul că cei mici au nevoie de o atenție mai mare și astfel, un spital destinat Pediatriei ar fi soluția perfectă.

O constănțeancă a venit cu soluția supraaglomerării Spitalului Clinic Județean de Urgență din Constanța și mai cu seamă a Secției de Pediatrie și anume, crearea unei unități spitalicești destinată exclusiv copiilor. „Pentru că ne dorim cele mai bune condiții pentru copiii noștri atunci când ne internăm, cu personal suficient care să se implice în tratarea acestora, fără a mai fi stresați că au prea multe atribuții și nu le fac față. Pentru că nu mai vrem sa fim internate câte 2 mămici în același pat, din lipsa locurilor de pe secție. Trebuie să precizez că în acest spital se internează persoane din toată Dobrogea. Pentru că se pare că soluțiile dezinfectante nu sunt de ajuns și de aici și posibilitatea contaminării copilului sau a mamei cu un alt virus. Iar din aceeași lipsă de personal și atribuțiile prea multe ale infirmierelor, acestea nu reușesc să își facă treaba în mod corect pe saloane. Trebuie să schimbăm ceva măcar pentru copiii noștri și pentru sănătatea lor!” a scris Gari Ioana Andreea la petiție.

Trebuie să amintim însă, faptul că la sfârșitul anului 2019, managerul Spitalului Județean, Cătălin Grasa a susținut o conferință de presă, pentru a prezenta bilanțul anului. Președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu, prezent la conferință a vorbit despre planurile pentru anul 2020 pe care le are în ceea ce privește spitalul. "Prioritatea pentru anul 2020 este realizarea unui Spital de Pediatrie care va fi amplasat în curtea spitalului, cel mai probabil în partea din spate" a transmis Horia Țuțuianu.

Site petiție: https://www.petitieonline.com/crearea_unui_spital_de_pediatrie_in_constant?uv=19602166&fbclid=IwAR32wuNlaZX7XcvPaAVtmzTRexavcijhiiP2fvTZlCpJLchwKJdU1UTsrfA

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este absolut necesar un spital pentru copii dar sa va iasa din cap sa-l amplasati in curtea spitalului judetean .Zona si asa este f. aglomerata.Mai ganditi-va si la locuitorii din zona.
1
0
cand taiati salariile uriase si nejustificate ale medicilor somnolenti?cand dati legea ori la stat ori la privat?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218