REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Petra Kvitova, după înfrângerea în fața Soranei Cîrstea: 'nu sunt surprinsă'

Petra Kvitova, după înfrângerea în fața Soranei Cîrstea: 'nu sunt surprinsă'

Replica API 18 ianuarie 2022 | 00:00 615

Petra Kvitova, de două ori campioană la Wimbledon, a declarat că nu a fost surprinsă de eliminarea sa, marți, în runda inaugurală, la Australian Open, după înfrângerea surprinzătoare în fața româncei Sorana Cîrstea. Ea consideră că avut o lună dificilă în Australia și are nevoie de un restart.

Finalista de la Australian Open 2019 a fost eliminată de Sorana Cîrstea pentru al doilea an consecutiv la Melbourne Park, sportiva din România impunându-se fără probleme cu 6-2, 6-2, pe John Cain Arena, informează Mediafax.

„Nu cred că am prea multe de spus", a declarat Kvitova, citată de Reuters. „Nu prea mi-a mers bine toată luna. Așa sunt lucrurile. Este un sport și trebuie doar să lupt și să fiu mai bună."

A 20-a favorită, care a pierdut finala în fața lui Naomi Osaka, în urmă cu trei ani, s-a înscris la două turnee de pregătire, dar a ajuns să joace doar trei meciuri după eliminările timpurii de la Adelaide și Sydney, scrie stiripesurse.ro

„Nu am jucat multe meciuri la începutul acestui an", a adăugat ea.

„Am avut și câteva probleme de sănătate toată luna, așa că a fost greu să mă antrenez. Nu a fost chiar ușor acest început de sezon, dar sezonul este lung, așa că sper că se va schimba."

Cehoaica în vârstă de 31 de ani și-a deschis campania din 2022 cu o înfrângere uluitoare în fața australiencei Priscilla Hon, numărul 221 mondial, în primul tur al turneului Adelaide International.

Ea a trecut la Sydney Tennis Classic, în prima sa victorie a anului, de Arantxa Rus, înainte de a ieși din turneu în turul al doilea, în fața lui Ons Jabeur.

Kvitova a declarat că își va lua câteva zile pentru a „vedea limpede" și apoi se va concentra pe cât mai multe meciuri care speră își vor da restart sezonului.

„Această înfrângere este foarte dureroasă, în primul tur, după o lună întreagă", a spus ea.

„Dar, pe de o parte, nu sunt surprinsă cu adevărat de cum s-a terminat totul. Pe de altă parte, bineînțeles, când joc un meci îmi doresc întotdeauna să câștig."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Sorana! Felicitari! Da, nr. 38 in clasament a jucat cu nr. 39 in clasament. Succes Sorana: 6-2, 6-2.... Supeeer!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218