REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Petre Buduru şi Dennis Şerban INVESTESC într-un IMOBIL din centrul Constanței

Petre Buduru şi Dennis Şerban INVESTESC într-un IMOBIL din centrul Constanței

Replica API 21 octombrie 2020 | 23:58 8281

Fostul fotbalist Dennis Şerban și președintele Comitetului Director al Astra Giurgiu, Petrică Buduru, investes într-o clădire din centrul Constanței. Este vorba despre imobilul în care funcționează societatea Jepp SRL, deținută de cei doi, împreună cu familia Bogatu. În acest sens, firma a obținut undă verde de la Primăria Constanța pentru amenajări interioare spațiu comercial existent.

De când s-a retras din fotbal, Dennis Şerban s-a implicat în afacerile familiei. A fost cooptat în societățile socrului său, Petre Buduru. Una dintre acestea este SC Jepp SRL din Constanța, cu sediul pe bulevardul Ferdinand 24 B.

Dennis Șerban l-a înlocuit pe socrul său la conducerea SC Jepp SRL

Recent, asociații societății au decis revocarea mandatului de administrator al lui Buduru Petrică. După revocarea mandatului, Buduru și-a păstrat statutul de asociat în cadrul societății.

În locul lui, a fost numit ginerele Dennis Șerban. Acesta a fost împuternicit să îndeplinească mandatul de administrator pe perioada nelimitată, asigurând atât conducerea societății, cât și reprezentarea ei în relațiile cu terții, având puteri depline.

Marți, 20 octombrie, firma administrată de fostul fotbalist a obținut mai multe certificate de urbanism în vederea renovării sediul social de pe Ferdinand 24 B.

Dennis Șerban, partener de afaceri cu soția fostului director al Portului Constanța, Eugen Bogatu

Firma SC Jepp SRL este deținută de Buduru Petrică, cu 40 %, Dennis Șerban, cu 40 % din acțiuni și de Stone Group SRL. Aceasta din urmă societate este deținută de Codruța Bogatu, soția fostului director al Portului Constanța, Eugen Bogatu, și Dumitru Teșeleanu, fiecare dintre cei doi având câte 50 % din acțiuni.

Eugen Bogatu

Dennis Șerban, nășit de Cristi Borcea

Dennis Şerban este ginerele lui Petre Buduru, fost jucător la Farul Constanța și fostul președinte la clubul constănțean, în prezent președintele Comitetului Director al Astra Giurgiu. Dennis și soția lui au cununați religios de Cristi Borcea, fostul acţionar la clubul Dinamo.

Cine este Dennis Șerban!

Dennis Şerban este un fost internaţional român, a ajuns la Steaua la vârsta de 20 de ani, în 1996, de la Farul Constanţa. Acesta a impresionat în tricoul “roş-albastru” prin tehnica sa, iar în decembrie 1998 a fost cumpărat de Valencia. Pe parcursul carierei, Dennis Şerban a jucat la echipe precum Farul Constanţa, Steaua, Dinamo București, Petrolul Ploiești, Rapid Bucureşti, Valencia, Elche CF, Cordoba, Poli Ejido. Pentru Steaua, Dennis Şerban a jucat în 21 de meciuri şi a dat patru goluri.

Fostul fotbalist mai este implicat în societățile Criden Holding SRL, Yardenny Business Center SRL, Euro Shop SRL.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si Bogatu si Saracu, tot acolo ajung pana la urma !
1
1
Nu sunt la curent cu stirile, a fost arestat vreun vames pentru cum s-a imbogatit?
5
1
denis serban un fotbalist care s-a nascut talent si a murit speranta noorc cu tata socru si cu gasca de impresari!!!
11
2
Bogati asta cu nume predestinat avea la spit o lista de proprietati de vreo 10 pagini. Din leafa de vames!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102