REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Petre Daea

Petre Daea

Replica API 25 ianuarie 2019 | 00:00 794

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, reuşeşte performanţe de neegalat pentru România: după ce a promovat cu atâtă insistenţă oaia încât unii chiar au ajuns să creadă că există măsline de oaie numai bune de consumat, acum a dus bunul său renume şi în Parlamentul European! De data asta, Daea a vorbit despre minunea cormoranilor care stau în piscinele din Deltă! Auziţi, chiar nu sesiează nimeni din guvern că omul are probleme?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ti-ai scremut neuronul si ai slobozit un comentariu din care se vede cat de prost si analfabet esti. Mai bine te limitai la muie psd ca ceilalti ca tine !!!
3
3
La rubrica asta se potriveste viceprimarul de la Kogalniceanu Pandrea care e un fel de Daia de Kogalniceanu care cu nevasta mulg oile de la mentenanta dar numele lor se aude ca nu apare pe acte ca intotdeauna se gaseste o proasta sa semneze. De ce oare comandante Mariane?
10
1
Fir-ai a dracului de oaie proasta!!!
2
2
sa le dau muie cu cacat la toti care zic ca daea nu e prost de bubuie. Aceeasi muie si lui ! Muie dragnea, muie pesede !!!
6
2
Exemplul slugoiului comunist depasit de timpuri!Sa ti o futem pe fiita aia care are numai orgie in cap!Esti un gunoi uman care isi permite sa ne faca de ras pe toti prin limbajul lui tip Farfuridi!Sa ne cacam pe dictia ta de taran infect,pe cultura ta lipsa si tot odata pe tot ce reprezinti,partid,conducere,guvernare!SUNETI O RUSINESI PISAHTUL DE DAEA ESTE CULMEA PROSTIEI REPREZENTATA UMAN PE ACELASI LOC CU DANCILA SA I FUT INFIANTUL IN CUR CUM LE PLACE LOR!SA NE CACAM PE DESITNACHE SI PE DESTINUL VOSTRU
8
3
Saracul de el este un exceptional om al agriculturii,un specialist in meseria lui de baza,ni in invartit cu vorbe .Pus sa se exprime acolo, s-a blocat si a luat-o razna ,de parca ar fi fumat ceva din stocurile alora de la hastag resist. Evidenta activitatii lui este insa stiuta si de cei mai rauvoitori de pe meleagurile alea ori de la noi.
3
6
Dl @dna,nu vreau sa te Jignesc,ca esit putin Prostanac,luam exemplu Iliescu,Daca ei un taran din Germania,Austria,Olanda care are 100 de vaci,putem sal aducem Ministru agriculturi la Ro si e mai buni ca Petre Daea.Pentru ca e Prost a facut misto de noi romani nu de UE.
9
6
tu esti prost pai ala a facut misto de toti afonii de la UE ce crezi ca aia au habar de agricultura?
10
6
este mult mai prost decit o oaie
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614