-1.6° Constanța Mar., 7 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6267
-1.6° Constanța Marți, 7 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6267

Petre Daea a adormit și sforăit în direct! Video

Virgil STOIAN 14 ianuarie 2023 | 12:10 2932

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, unul din cei mai energici membri ai cabinetului Ciucă, a dat cu bâta în baltă. Invitat la Antena 3, ministrul a adormit în timp ce era într-un apel telefonic cu jurnaliștii postului Antena 3, ba chiar a și sforăit. Asta chiar dacă de-a lungul activității sale de ministru Petre Daea s-a remarcat prin energie, glume și de multe ori a lăsat senzația că zboară efectiv dintr-o parte în alta a țării, la diverse evenimente ale fermierilor.

Petre Daea

Totul s-a petrecut în timpul emisiunii Decisiv, prezentate de Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache. Ministrul Daea a fost sunat de Antena 3 ca să vorbească pe tema scumpirii produselor alimentare. Dacă jurnalistele se așteptau la un răspuns spumos, în stilul Daea, au avut parte de o surpriză. La celălalt capăt al liniei nu se auzeau vorbe înțelepte, ci sforăituri. „Ne auziți, domnule ministru?”, au întrebat moderatoarele Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.

Video:

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Acest om chiar munceste si chiar se pricepe la ce face. Obosit a atipit si gata. Oricum,la teveuri se vrea o anume linie de raspunsuri,sa nu deranjeze pe cei din umbra. Daca Daea informeaza corect ,deranjeaza si imediat se aduna ,,haterii'' ca viermii de cadavre,se incepe cu mistocareala. Mai bine sa atipeasca omul care munceste in rest si cine vrea sa asculte baliverne,sa ia unul odihnit,ca Iohannis,ori altii de categoria lui de miserupisti fata de Romania.
2
2
33 de ani, i-au tot filmat cum dorm in parlament ... acum au inceput sa adorma si in direct, la telefon !!! ADUNATURA de LEPRE si CAZATURI BOLSEVICE !!! " SALVATORUL " agriculturii romanesti a REUSIT SA ADORMA IN DIRECT, LA TELEFON !!! Bine ca nu era apel video, ca se DESFIINTA CIUMA ROSIE pesedista in diRECT !!!
2
1
de ce nu s a gasit unul tanar , cu plagiatul luat in r.moldova si facultatea la chisnau?
1
3
Ce haz de necaz au făcut „prietenii” lui Daea, cormoranii !
4
1
Iii era rușine - se scapase pe el !
3
1
Iii era rușine - se scapase pe el !
3
1
Un ministru impotent , un rablagit pus Intr un post cheie , rechemat , rechemat și reinvestit de parcă zici că e Guru in agricultura. Un biet pensionar fara idei Intr un post cheie. Romania , mereu de k***t , cu impotenți in loc de bărbați de stat !!
8
6
In poză se uită după Cătălina Porumbel la furat peisajul in direct
13
2
Trebuie sa tinem cont ca sunt si ei oameni, ministru este o functie, asa ca nu mai cautati sa gasiti cusururi
14
15
Astia incaseaza pensii nesimtite de 30000 de ron pe luna din taxe si impozite. Uitei dorm pe ei
19
8
A atipit tataia, se explica domnule!
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
23819113133
5/49
32325399
joker
33395201912