REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Petre Daea insistă cu oaia!

Petre Daea insistă cu oaia!

Replica API 3 iulie 2017 | 00:38 427

Petre Daea lovește din nou! Ministrul Agriculturii a revenit, la Antena 3, cu noi afirmații despre importanța oilor pentru țara noastră, punctând faptul că că oaia a unit generatiile, "ne-a dat de mâncare, ne-a îmbracat" și "are dorința de fi înteleasă".

Petre Daea a afirmat la Antena3 că în România comunităţi întregi au fost create datorită creşterii oilor, ministrul adăugând că ”oaia are doar dorinţa de a fi înţeleasă de toţi”.

"Oaia a unit generaţii, oaia a descoperit muntele şi a populat muntele. Oaia a dat mâncare şi ne-a îmbrăcat, oaia a dezvoltat industria lânii, oaia a creat localităţi, a generat comune şi frumoase comune, uitaţi-vă în Sibiu, oaia a sudat generaţiile, tata cu fiul, bunicul cu nepotul. Mărginimea Sibiului este construită din lâna oii, din brânza oii, din mielul oii. Astăzi, sigur că oaia are doar dorinţa de a fi înţeleasă de toţi”, a spus ministrul Agriculturii, la Antena3, conform stiripesurse.ro

Petre Daea a pledat pe 30 mai pentru folosirea oii ca brand de țară, argumentând că "oaia este o statuie vie". Atunci, el s-a arătat deschis ideii de a schimba actualul brand de ţară al României, frunza, cu oaia, susţinând că ”oaia este o statuie vie” şi că frunze are toată lumea, dar oi ca în România nu.

”Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie”, a spus Petre Daea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai l-am sponsorizat ca sa ne sustina cu oaia. Nu e normal sa insiste cand stie ca nu trebuie sa se puna cu noi cei care il sponsorizam.
2
0
sa ne sugi pula , tuturor agricultorilor .
0
4
Don ministru,se ocupa de domeniul in care este pregatit,agricultura.Nu face filozafie si nici nu da indicatii de IT,Dupa cate observ multi neaveniti isi dau cu presupusul.S-a mai incercat cu un electronist la agricultur si nu a mers.Eu zic sa se incerce cu un scriitor ori jurnalist.Nici filozoful Patapievici nu ar fi de ocolit.Mancare este pe piata,dar trebuie cumparata cu bani.Banii nu sint oi sa le inmultesti cu berbecii.Pentru bani trebuie muncit si la...oi.
1
0
Asta e machedon cumva?
2
1
Nea Alecu,nea Alecu,tunde daea si berbecu'.
3
1
Omul este clar in afara a ce trebuie unei zone de decizii importante pentru intreaga tara. Poate fi un bunic bun,cu povesti despre oi si capre,dar nu un om lucid si temeinic pregatit pentru a dirija soarta agriculturii unei tari,lucru mult mai important chiar si decat ministerul apararii. Da,ce pula mea aperi daca poporul moare de foame? Siguranta nationala e data de supravietuire,asa ca flit cu blanzii povestitori despre oi !Pe bune,nu ai de halit,mori! E ceva serios,e primordial!!!
3
1
Toarasu are dreptate ! Cele trei milioane de oi , care au votat PSD si ,,mandria de a fi roman'' , au un guvern dedicat , purtator al mesajului ovinelor in cauza : Be-he-he , be-he-he , be-he-he ... Etc., etc. ...
13
1
Asta a luat sponsorizare de la machedoni de insista cu oaia lui. Sa verifice DNA acest aspect.
11
1
Ptr 17:44 Ba da du-te cu ma-ta invartindu-va
4
10
Ba, da te dracu cu oaia ta!
11
2
Cretinul asta este un adevarat berbec.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614