REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Petre Daea, ministrul Agriculturii:

Petre Daea, ministrul Agriculturii:

Replica API 27 iulie 2018 | 00:00 345

„Nu există antidot, nu există vaccin, nu există medicamente, singura metodă este sacrificarea. Porcii se incinerează, este o muncă extraordinară. Acolo este ca la Auschwitz. Efective de porci care se asomează, trec în partea cealaltă şi se pun pe foc, o fac medicii veterinari care sunt la limita rezistenţei, să stai cu 2000-3000 de porci care trebuie sacrificaţi zilnic”, a spus ministrul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr mishu, pishu ,bogdan si alti iubitori de cur teleormanean, invatati in tricoaiele mele intai sa scrieti si apoi sa postati ceva, sau macar folositi google translate din prosteasca in romaneste. iar daca sunteti asa tari in tricoaie cum a spus inaintasul vostru, hai sa se vedem in strada sa vedem cat de tricoaie sunteti
1
1
E subtil mult prea subtil e chiar sublim
0
0
@ europeanu multa muie cu cacat de la mine pentru tine ca altfel uiti .Fiind inca o tara libera, acelasi lucru pe care il doriti noua si familiilor noastre il doresc si eu tuturor antipesedistilor cu familiile lor cu tot ,adica multa muie dimineata,la praz si seara Sa aveti pofta.
3
1
Futu-va-n gat de fraieri cocotati ! Sunteti ca fratii in cuget si simtiri si mai ales in prostie si analfabetism. Cu toate astea nu trebuie sa va-nvete nimeni sa furati. Muie pesede,muie postacilor pesedei, !!! A si sa nu uit ! Muie mishu ! Cu cacat !
3
2
Daca nu esti pesedist inseamna ca esti dusmanul tarii.Mentalitate de bolsevici.Ti-ai dreacului cu Antenele voastre si cu toata otrava din voi !
3
1
Pana la ora asta este singurul ministru cu adevarat agronom si iubitor de tara,de oameni si cu mare respect pentru cei ce-si fac meseria bine. Astia care dau cu noroi o fac doar pentru ca atata ii duce cutia craniana plina de mizerie. Ia dati exemplu de un alt om bun pentru agricultura si abia apoi veti avea credibilitate in criticile voastre! Uite,Ciolos a fost mare smecher la Bruxelles pe agricultura si ce? A facut cacatul praf,nu a ajutat Romania cu nimic. De restul,..
2
5
hai sictir celor care tot il critica pe ministru Daea .Un ministru foarte dinamic si cu multe realizari si care se zbate sa-i ajute cu tot ce poate.Chiar daca comparatia este nefericita ,a fost facuta fara intentia de a jicni pe cineva si a subliniat nenorocirea care ne-a lovit Nimeni in schimb nu se intreaba care sunt consecintele pentru Romania daca vom mai avea carne de porc romanesc ,la ce pret,cati oameni au ramas fara un loc de munca dar dobitocii astia din opozitie demisia! PNL USR o sa va mai voteze mortii lui dracknea poate !Oricum cei afectati de aceasta nenorocire sigur NU!
3
5
Asta este ministrul partidului paralel,un circar,un idiot,un saltimbac.Uite dovada,daca mai trebuia o dovada.Vorbeste gura fara el.Este un prost dar este prostul nostru,este mandria lui Dragnea,este tot ce meritam,este PSD.Hai sictir !
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218