REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Petrecăreţi AMENDAŢI pentru că şi-au mutat cortul în stradă!

Petrecăreţi AMENDAŢI pentru că şi-au mutat cortul în stradă!

Replica API 28 august 2018 | 00:00 334

Sfârşitul de săptămână le-a adus pagubă în buzunare unor petrecăreţi din Constanţa! Mai exact, vineri, 24 august a.c., în jurul orei 20.50, poliţiştii locali constănţeni au sancționat contravențional un bărbat în vârsta de 41 de ani din municipiul Constanța și care era responsabil de organizarea unei petreceri cu lăutari ce foloseau instrumente de sonorizare cu un volum fonic ridicat.

La eveniment participau aproximativ 40 de persoane care tulburau liniștea locatarilor din zona și îngreunau traficul rutier de pe strada Theodor Speranţia din cartierul constănțean KM 4-5.

În acest caz organizatorul petrecerii s-a ales cu o amendă contravențională de 200 lei, iar domeniul public a fost eliberat și zona igienizată de către persoanele participante.

Totodată, în aceeasi zi, într-o altă locaţie situată pe strada Ion Tautu din municipiul Constanța, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au mai aplicat o sancțiune contravențională de 200 lei unui bărbat în vârstă de 37 de ani pentru săvârșirea unei fapte antisociale similare.

La fel ca în cazul "vecinilor" din cartierul Km 4-5, zona a fost eliberată și igienizată de către petrecăreți.

"Facem mențiunea că, principalul obiectiv de control al activităților derulate pe linia menținerii ordinii și liniștii publice vizează respectarea normelor privind buna vecinătate prin desfășurarea petrecerilor în limitele admise de lege ( muzica să fie la un nivel admis și de intensitate decentă), dar și siguranța rutieră a trecătorilor din zona și de ce nu și a participanților la eveniment.", au precizat poliţiştii locali constănţeni.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Emile pesedist muist daca ii amendau si in 89 pe manifestanti acum scriai la lumanare pe ziar in mortii matii.
1
1
ce amenda e aia de 200 de lei? amenda trebuie sa fie macar 2000 de lei daca nu mai mult.
4
0
In regula sa fie amendati. Totusi,de ce nu au fost amendati si cei ce au iesit la mitinguri neautorizate,mai ales ca colo se ijnura birjareste,nu se punea muzica,fie ea si de cacat ca manelele ?Ce ar fi ca tiganii sa zica ,,frate,nu e nunta in strada,e miting'' si sa fie chiar aparati de jandarmi? Pe bune!
2
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367