REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.9° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

PETRECERE de PENSIONARE la CT BUS

PETRECERE de PENSIONARE la CT BUS

Replica API 27 septembrie 2020 | 12:44 3265

Momente emoționante s-au derulat sâmbătă, 26 septembrie a.c., în echipa CT BUS care a ținut să marcheze așa cum se cuvine ieșirea la pensie a unui dintre cei mai vechi angajați.

Fără să bănuiască nimic, Gheorghe Pungoi, fost șofer și șef coloană la compania de transport public, ieșit la pensie după 37 de ani, 8 luni și 25 de zile, a fost chemat în stația CT BUS Cireșica unde îl așteptau foștii colegi.

Emoționat de gestul neașteptat, proaspătul pensionar a fost felicitat și răsplătit pentru întreaga activitate cu tort, diplome și alte surprize.

După aproape 38 de ani de activitate, pentru Gheorghe Pungoi a venit momentul odihnei așa că familia CT BUS îi urează sănătate și pensie lungă!

„Sunt foarte emoționat, chiar nu mă așteptam la așa o surpriză din parte colegilor. Mulțumesc din suflet pentru tot timpul petrecut la compania de transport”, a declarat Gheorghe Pungoi, pensionar CT BUS.

„Colegii și-au dorit foarte mult să îi organizăm o mică petrecere de pensionare domnului Pungoi, au venit cu ideea să venim aici la capătul de linie de la Cireșica unde domnul Pungoi împreună cu soția și cu schimbul lui au făcut o fotografie pe care noi am refăcut-o după mulți ani cu toți trei și e parte din memoria CT BUS, RATC, ITC, această companie care are foarte mulți ani și mulți angajați care s-au atașat. Îi mulțumim domnului Pungoi pentru toată activitatea”, a precizat Bogdan Niță, directorul CT BUS.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de fapt , tot ipj-ul stie iar acum sa afle si ceicare citesc comentariile din acest ziar , ca tortul lui dancu a fost daruit de catre sobaru , care a si plans cu ocazia asta pentru ca i-a plecat fortat tatucul la pensie...
3
0
Mi am luat eu tortu mare . Aveti si voi proprietatile mele ?
0
0
Lu' DANCU de la I.P.J. Cta ... nu-i da nimeni tortul ? Ca mai avea putin si facea 60 de ani la Politie ! Pacat ca l-au aruncat prin usa din spate , nici chestor nu a ajuns ! Esec total !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369