REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Petrecere de zile mari la Limanu! Liderul 'Mahala Rai Banda': 'Nu am mai fost aici de când am făcut Armata. E complet schimbat'

Petrecere de zile mari la Limanu! Liderul 'Mahala Rai Banda': 'Nu am mai fost aici de când am făcut Armata. E complet schimbat'

Replica API 9 septembrie 2018 | 09:36 664

Video

Video

Devenit deja un eveniment cu tradiție la început de septembrie, Primăria Limanu a organizat și în acest an la Ziua comunei Limanu.

Petrecerea a fost organizată duminică, 9 septembrie, pe izlazul comunal din apropierea peșterii Limanu, începând cu ora 12.00! Au urcat pe scenaă trupa Mandinga, Florin Vasilică și Grupul Teleormanul, Lorenna, Maria Dragomiroiu, Georgiana Chiriță, Cornelia, Lupu Rednic. Cireaşa de pe tort a fost trupa Mahala Rai Banda, care a încântat audienţa cu noul hit: "Toba şi basu".

La petrecere a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, care a împărţit, alături de primarul din Limanu, Daniel Georgescu, daruri pentru copii.

Revenind la "Mahala Rai Banda", trupa care face show-uri de senazţie la fiecare eveniment unde participă, solistul trupei, Aurel Ioniţă, a mărturisit că localitatea Limanu este complet schimbată! Ioniţă a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, că a revenit în Limanu după mulţi, mulţi ani: "Ultima dată când am fost în Limanu a fost când am făcut Armata... E schimbat totul, e schimbat în bine". "Îmi face plăcere să ţinem spectacole aşa, ca aici, pe câmp, decât într-un loc unde oamenii se comportă preţios, cu nasul pe sus", a spus Ioniţă.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
As vrea sa sesizez primaria din limanu cu o chestie. Sa zic ca am 6 frati acolo. Dar tatal meu si nevasta lui o tiganca vor ajutoare de la stat de la primarie pt copii. Dar ei au dreptul la asa ceva cand nu a dat nici un copil la scolala si ca ei traiesc de pe alocatiile copiilor? Vreau ca protectia copilului sa faca ceva. Ei sunt famia Lupu, lupu Anita, o femeie ce isi trimite copii la fier vechi ca sa aiba ea de tigari si isi chinuie copii sa le dea de mancare. Sunt fata cea mai mare a lui edmond marius postolache. Un tata ce a triat o viata din ce castiga copii lui la cersit. Vreau sa se
0
0
Pe semne ca toti banii cistigati de cafenii sau dus pe publicitate la replica. Publicul era reprezentat doar de citiva troscaniti ca incepuse ploia. Un motiv in plus sa nu se mai aprinda jocul de artificii.
6
0
aloo unde ai facut ma armata la llimanu???la aviatia calareata?? ce nu fac asa zisii artisti pentru un ban..pupa n cur fara alegere.. nu s drumuri nu e civilizatie da e muzica pe banii nostri.si dincolo si acolo din banii nostri se infrupta ca sa i fie bine astuia ce se da primar.
4
2
Alooo , dom' primar ! Gropile ale nenorocite pe sosea ,spre Limanu , cand le plombati ? V-ati pozat cu Tutuianu Horia ... de 7 mil. lei pt asfaltare . Gropile , tot acolo's !
8
0
L-am votat pe impostorul asta, crezand ca va face ceva pt. comuna asta, dar ne-a mintit frumos. A angajat in primarie pe toti cei care l-au ajutat in mincinoasa lui campanie, cheltuie banii aiurea !!!!! Cu banii cheltuiti pe spectacolul asta care nu foloseste decat la o mai mare prostire a locuitorilor, mai bine astula o parte din craterele de pe strazi si multe altele....
12
0
Normal ca e schimbat totul de cand luminatul nostru primaR PSD e la timona. Pestera e mai mare, balariile sunt grandioase, gropile din drumuri s-au triplat pe hectar, barurile lui s-au inmultit, plajele s-au transformat in diamante mici dar scumpe. Felicitari ilustrului edil; Danutz& Mihaitza v-au tras-o prin buzitza!
12
0
A lipsit Andra!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218