REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PETRECERI de 8 MARTIE, cu POLIȚIA la ușă

PETRECERI de 8 MARTIE, cu POLIȚIA la ușă

Replica API 6 martie 2021 | 00:54 7051

Ziua Internaţională a Femeii, marcată pe 8 martie, a fost la începuturi o expresie a dorinţei femeilor muncitoare de dobândire a unor drepturi, însă de-a lungul timpului s-a transformat într-un prilej de sărbătorire a feminităţii şi a reprezentantelor sexului frumos. Tocmai de aceea, în fiecare an, de 8 Martie, doamnele şi domnişoarele uitau, pentru câteva ore, de grijile cotidiene, de copii, de problemele de la serviciu şi sărbătoreau așa cum se cuvine, doar că anul acesta, petrecerile grandioase vor fi amânate pentru niște vremuri mai normale.

Ziua de 8 Martie se apropie cu pași repezi, iar o parte dintre restaurantele constănțene par că au pregătit, și de data aceasta, diferite surprize pentru doamnele și domnișoarele dornice de petrecere. Unii patroni au ales să organizeze evenimente chiar luni, pe 8 martie, în timp ce alții au amânat distracția pe o perioadă nedeterminată. Aceste amânări au fost puse pe seama pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga țara.

Patronii îndrăzneți au dat drumul rezervărilor pentru petrecere

Chiar dacă mulți dintre patronii restaurantelor au ales să nu mai organizeze petreceri cu ocazia zilei femeii, iată ce există și îndrăzneți care nu mai țin cont și au dat frâu liber rezervărilor. De exemplu, la un hotel din Constanța se organizează o petrecere pentru doamne și domnișoare. Dornicii sunt așteptați luni, 8 martie, cu un meniu festiv la prețul de 99 de lei. Tian de somon fumé cu tellina, muștar, sos de rodie, involtini de pui cu feta și busuioc, fondant de cartof și sos de rozmarin cu ciuperci înăbușite în șampanie, tartă de mere cu sos de vanilie și scalii de ciocolată, sunt câteva dintre preparatele care se vor fi servite de femeile prezente la petrecere.

Și un resturant cu specific românesc, patronii își așteaptă petrecăreții cu un meniu la tariful de 80 de lei ce cuprinde o gustare, un fel principal, dar și un desert. De precizat este și faptul că pe lângă meniurile prestabilite, doamnele pot alege și din meniul a la carte. Seara va fi acompaniată cu muzică de petrecere live.

La Saraiu petrecerea de 8 Martie a fost anulată

Dacă până anul trecut, la Saraiu, devenise o obișnuință organizarea petrecerilor cu mare fast cu ocazia zilei de 8 martie, anul acesta, primarul comunei a decis că este momentul să stopeze petrecerea. Contactată de reporterii Replica, primarul din Saraiu, Dorinela Irimia, a declarat că anul acesta petrecerea de 8 martie a fost amânată. ,,Anul acesta nu am mai organizat petrecerea de 8 martie, dar suntem în prezenți la fiecare casă din sat pentru a împărți câte o floare cu ocazia zilei femeii”.

De altfel, niciun primar din județ nu a organizat petrecere pentru reprezentantele sexului frumos, de ziua lor.

Poliţia este pregătită să descindă la petrecerile de 8 MARTIE

Polițiștii constănțeni vor fi la datorie, în acest sfârșit de săptămână, și vor verifica respectarea măsurilor impuse prin Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, reamintim faptul că se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

De asemenea, se interzice organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive, etc.) în spaţii închise și deschise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, terase, cafenele, săli/corturi de evenimente, precum și participarea la acest gen de activități.

Nerespectarea prevederilor legale atrage răspunderea contravențională a persoanelor implicate. Desfășurarea de către organizatori a unor mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri, în spații deschise, ori a unor întruniri de natura activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, în spații închise se sancționează cu amendă cuprinsă între 2.000 și 10.000 de lei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luati masuri contra petrecerilor de la Entourage Constanta droguri ,sex in toaleta ,discriminare legea 55 2020 etc
1
0
Sunt taximetrist . Anul trecut am luat la ora 4 de la "Madame Margo" doua machedoance de 35-37 ani , bete pula. Pe una am lasat-o pe str. Ahile Mihail si pe a doua am muit-o si am fwtut-o in cur in parcarea de la Universitate . Si le-am luat si 200 lei ! Pe aia cu curu spart o chema Sirma ! Ha ha
4
2
sa vina politiaaaaa ca sa ne pisaaaaam pe ea! muie sclavilor. mancati din banii nostri pisa-m-as pe voi si familiile voastre
2
0
Evident, si decit al tau.
0
1
Anul acesta o sa le curga balele intre ele si o sa-si imparta aere cu miros de cacao.
4
3
Politistii de 8 martie fac ce faceau nazistii cand controlau evrei pe strada. Am un caine pe strada care are iq mai mare decat orice politist.
5
8
Anul acesta n-o sa le mai curga balele dupa striperi.
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920