REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Petrecerile de REVELION încep la ora 20.00 și se TERMINĂ la 21.00?

Petrecerile de REVELION încep la ora 20.00 și se TERMINĂ la 21.00?

Replica API 7 decembrie 2021 | 00:34 13926

Au mai rămas aproximativ 3 săptămâni până la cea mai importantă noapte din an, tot mai mulți constănțeni începând să se întrebe: Noi unde facem Revelionul? Chiar dacă, momentan, au fost anunțate restricții în ceea ce privește petrecerile de Crăciun și Revelion, tot mai multe restaurante din Constanța au lansat deja oferte de nerefuzat pentru noaptea dintre ani, cu începere de la ora 20.00, chiar dacă petrecerile sunt puse, încă, sub semnul întrebării. Însă, întrebarea este, în momentul de față: Petrecerile încep la ora 20.00 și se termină la 21.00?

foto: casamariaevents.ro

Au început pregătirile pentru Revelionul 2022 în Constanța. Tot mai multe restaurante au publicat deja ofertele pentru noaptea dintre ani, chiar dacă la acest moment petrecerile sunt sub semnul întrebării.

Vă reamintim că, în cursul zilei de luni, 22 noiembrie a.c., Comitetul pentru Situații de Urgență a decis că toate petrecerile de Crăciun și Revelion se vor încheia la ora 21:00. De asemenea, s-a decis ca petrecerile să fie organizate cu cel mult o mie de persoane care dețin un certificat verde valabil, iar pentru fiecare persoană ar trebui să fie alocați 4 mp. Desigur, atât la petrecerile din stradă, cât și la cele private, pot participa doar persoanele trecute prin boală sau care s-au vaccinat.

Cu toate aceste restricții, restaurantele din Constanța au lansat oferte de nerefuzat pentru noaptea dintre ani. În cazul în care doriți să alegeți unul dintre restaurantele de la malul mării trebuie să știți că prețurile pornesc de la 200 de lei și pot ajunge chiar și la 600 de lei de persoană. Spre exemplu, la restaurantul Sirena din stațiunea Mamaia, prețul biletului este de 375 de lei, iar în acesta sunt incluse 3 feluri de mâncare, băuturi, dar și tortul de la miezul nopții. Ne mutăm în municipiul Constanța, la Lake View prețul petrecerii de Revelion este de 350 de lei.

Însă, mai toate anunțurile au afișată ora la care se dă startul petrecerilor, aceasta fiind 20.00. Altele au chiar și 20.30.

Contactați de către reporterii Replica, iată că reprezentanții unora dintre localuri au venit cu lămuriri.

Noaptea dintre ani, pusă sub semnul întrebării

Cu toate că ofertele curg, trebuie să știți că petrecerea este pusă sub semnul întrebării. Nici măcar reprezentanții restaurantelor nu știu cum va fi organizată, tot mai mulți așteptând să fie anunțate noile restricții, iar apoi să înceapă să primească avansurile.

,,Dacă ne țin până la ora 02:00, petrecerea va începe la ora 18:00. Așteptăm ziua de 9 decembrie să vedem noile restricții anunțate. Dacă nu ne lasă până la ora 02:00, vom începe mult mai devreme de ora 18:00. Avem deja persoane pe listă, se dă un avans, dar în cazul în care nu se vor mai ține petrecerile, banii vor fi restituiți, fără niciun fel de problemă”, spune unul din reprezentanții unui restaurant din Constanța.

„Noi am ieșit informativ cu oferta pentru că vom vedea care vor fi regulile după 9 decembrie. Toți au anunțat de principiu organizarea Revelionului, dar dacă regulile nu ne permit, categoric nu o vom face. Prețul este de persoane, cuprinde 3 feluri de mâncare, bufetul de dulciuri, avem DJ, muzică LIVE și tombolă cu premii. Avem clienți care sunt deja în așteptare, probabil că zilele viitoare vom avea un răspuns cu privire la petrecere.”, spune un alt reprezentant de restaurant.

Video:

Petrecerile de Crăciun și Revelion se vor încheia la ora 21:00

În urma ședinței din cursul zilei de luni, 22 noiembrie a.c., Comitetul pentru Situații de Urgență a decis că toate petrecerile de Crăciun și Revelion se vor încheia la ora 21:00. Petrecerile vor putea fi organizare cu distanțare socială, pentru fiecare persoană asigurându-se 4 mp. Atât la petrecerile din stradă cât și la cele private, pot participa doar persoanele trecute prin boală sau care s-au vaccinat.

Acum rămâne de văzut ce se decizii se vor lua după 9 decembrie.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine nu pricepe ca Omicron este semnalul ca virusul devine o raceala de sezon e un cretin sinistru
9
0
Un articol de kko, atunci stai acasa daca atat te duce capatana seaca , astia au spus ca de anul nou nu vor fi restrictii doar la nr de invitati , ori va place dezordinea si defaimarea !
8
1
Sa apara HG
3
2
raspuns ...LA CABANA PLAPUMIOARA..ce acasa nu puteti sta???v-ati invatat sa umblati aiurea...mai stati si pe rukul vostru acasa..bafta...si succesuri...
8
7
litera A de la Arfat minti de cacat loviti cu pwlla in cap.
10
3
Petrecerile de sfarsit de an la restaurante incep la orele 20 si se termina orele 5 cu Omicron la urgente
5
25

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218