REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Petrică Miu a DEMISIONAT din funcția de inspector general al ISJ

Petrică Miu a DEMISIONAT din funcția de inspector general al ISJ

Replica API 13 noiembrie 2019 | 00:11 752

Petrică Miu, șeful Inspectoratului Județean Școlar Constanța, a demisionat din funcție. Decizia lui Miu a fost o surpriză pentru toată lumea, inclusiv pentru reprezentanții Guvernului în teritoriu care nu au fost informați, în prealabil, de către șeful ISJ cu privire la decizia sa.

”Noi am avut o ședință cu dânsul ieri, mă surprinde pentru că nu ne-a spus nimic. Dar da, într-adevăr, și-a dat demisia”, a spus subprefectul Ionuț Done.

Potrivit lui Done, Petrică Miu va sta în preaviz 15 zile.

Reamintim că Petrică Miu se află la cârma ISJ din luna august, prin ordin de ministru, după ce mandatul Gabrielei Bucovală s-a încheiat pe 18 august 2019.

Cel mai probabil, schimbarea Guvrnului l-a făcut pe Miu să-și dea demisia din funcția de ”general”, acesta fiind membru PSD.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ia si directorii pusi politic cu el. Sa scapam de ciumele rosii din scoli ca ne-am saturat de mafia lor, cu contracte date pilelor, cu abuzuri, spaga
0
0
COMUNISTULE
0
0
Da am auzit ca se vor scoate unele discipline din planul cadru, propun sa se introduca in loc ... cipaneza !! ca se ne putem intelege cu autoritatile locale
1
0
Gata, e drumul liber pentru cipanizarea institutiei, taranoiul a parasit comanda.
4
0
Vei primii ceea ce ai cerut de la studente....si cu bani ceruri pentru a trece examene, totul se plateste....
0
0
Vrea primar al cogealac
0
2
Un LABAGIU Bine ca a plecat
3
1
ar fi desfiintarea ISJ. Ce mai reprezinta acest inspectorat la ora asta ? In afara colectarii de statistici se mai ocupa real de altceva ?
11
0
U N PROST CUM NUMAI PSD POATE SA PUNA. UN IDIOT CARE NU AFACUT DECAT RAU OAMENILOR. LADA DE GUNOI A ISTORIEI ESTE A TA.
2
3
Penal poate, nu vertical. Transferuri Ilegale, abuzuri, vedeti la Eminescu. Un mincinos care si-a batut joc de oameni.
2
1
VERTICAL PE DRACU ! S-A GRABIT REPEDE SA-SI DEA DEMISIA CA ORICUM IL DADEAU AFARA SI MAI BINE SA-SI PREIA PRESEDENTIA ORGANIZATIEI PSD COGEALAC. LUI MIU II ESTE FRICA DE PUTEREA LUI TUTUIANU CARE NU-L MAI ARE LA SUFLET SI INCEARCA DEBARCAREA DE LA CONDUCEREA PSD COGEALAC SI SCHIMBAREA LUI CU ALEXA GHEORGHE PRIMARUL ANALFABET. DAR TUTUIANU NU STIE CA SI EL CALCA PE TARAM MISCATOR
4
0
Asteptam un director machedon. Asa cere traditia. Daca se poate si din PNL, perfect!
7
2
Gest de normalitate cand esti pus politic. Spre deosebire de alti Miu a aratat ca e vertical.
12
6
Parca vad ca vine iarasi Bucovala si iarasi nu scapam de needucata de Codreanu ,Nitu etc. Nu este normal sa ai inspectori tinuti si uitati in ISJ ani de zile. La un interval de 3-5 ani ar mai trebui schimbati ptr ca nu si-au luat decat figuri in cap. Sau ii schimba dintr-un birou in altul. Nu pot sa cred ca nu mai sunt oameni pregatiti decat ei...
17
0
Foarte bine. In sfarsit un gest de normalitate din partea unuia de la PSD. Arata ca are coloana vertebrala si principii. Acum sa vedem pe cine numeste PNL-ul. Sa speram ca se incheie perioada numirilor politice. Dar nu cred ca vor face ceva nici ei in acest sens..
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102