REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PETRICĂ MIU, NOUL INSPECTOR GENERAL AL ISJ CONSTANȚA

PETRICĂ MIU, NOUL INSPECTOR GENERAL AL ISJ CONSTANȚA

Replica API 20 august 2019 | 13:32 670

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a rămas fără conducere. Mandatul Gabrielei Bucovală a ajuns la final, pe 18 august 2019. Noul șef al ISJ Constanța este Petrică Miu.

Contactat pentru un punct de vedere, Petrică Miu s-a arătat ocupat și nu a oferit nici o declarație.

Ministerul Educației a trimis luni, 19 august, la ISJ Constanța ordinul prin care Petrică Miu este numit temporar inspector școlar general, până la organizarea concursului care trebuie să fie cel târziu la sfârșitul anului școlar viitor.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vaiiii....ce urat se vorbeste la minister...la Cultura...!!!
2
0
Hai Petrica nu gasesti tu si ceva pentru Oprea care ti-ar sugeo, ca lui Popescu nu a putut!!! Te tot felicita, doar doar mai roade si ea un osisor, ca deh, viata a fost cruda si nu mai e ce-a fost.
1
2
Se vroia inspector si madam Gheorghe,isi freca manutele...
1
1
Bravo profule de serviciu! Ai perfecta dreptate! Ura ta crea tura!
12
2
De ce va luati de Miu? Cu ce era mai presus Popescu , proful de sport? A facut o curvasareala din ISJ, combinandu-se cu Dragomir cea care a distrus Scoala nr. 40 si acum incearca acelasi lucru cu Scoala nr 29 sustinand un director needucat , nespalat, cu un vocabular trivial dar are cercel in ureche
15
3
PETRICA MIU ERA IN MARE IMPAS FINANCIAR SI PSD I-A DAT O GURA DE OXIGEN. MIU ASTA ESTE UN JEG DE OM , UN TARAN FOMIST, UN HRAPARET OBEDIENT. POTI SA-I DAI SI LUNA DE PE CER EL TOT NU ESTE MULTUMIT! ARE CHELTUIELI MARI SI ARE O FOAME DE BANI DE N-AI VAZUT, CU UN TUPEU EXACERBAT CERE DE LA OBRAZ CA UN TIGAN OLTEAN CE E ! ARE UN STIL DICTATORIAL CONSIDERANDU-SE CEL MAI DESTEPT, CEL MAI PROFESIONIST DAR CONTRAR ACESTORA ESTE UN FRUSTRAT CARE STA DREPTI IN FATA LUI TATUCU DE LA PARTID. PENTRU TATUCU ESTE IN STARE DE ORICE ! CE MAI, UN COMUNIST SADEA CU APUCATURI DEMOCRATE! ATENTIE MARE CU EL !
9
5
iar miu??? ...horror
5
5
Un taran veritabil, a carui distractie favorita este batutul cuielor cu calcaiul.
3
6
Ne vedem acolo la un sprit!
2
3
petrica zis cojones
5
3
Esti o nulitate. Un slugoi pesedist din gasca lui Mazare. Doar un slugoi a lui Mazare asta esti.
7
6
Miu asta este un fel de Cati Andronescu....rezerva de serviciu. Chiar nu mai sunt profesori competenti si manageri de exceptie in judet? Bineinteles ca dupa Miu revine Bucovala...nu mai scapam de castele astea...
12
4
Mult si mult succes.Felicitari.
6
6
Aceasta numire este raul cel mai mic ce se putea intampla . Din pacate, profesoriii buni manageri au si bun simt . Si nu doresc sa fie asimilati incompetentilor din Isj Cta de azi. Asa ca nu se implica . Foarte rau. Oricum toate examenele pt functia de inspector isj au fost trucate. Avem speranta ca domnul Miu va epura acest Isj . Succes!
12
6
Un nimeni....capacitate zero....dar are telecomanda...deci este bun!!
18
9
L-am rasplatit pe Petrica si i-am dat postul pe care si-l dorea pentru ca si el, manca l ar tata, s-a zbatut cand l-am pus Presedintele Comisiei din partea ADI ca sa ma verifice pe mine si sa obtin calificative de FB. Altfel cum ajungeam eu sa promovez examenul si sa mai umflu un mandat de patru ani de Director General la RAJA ? Eu ce mai mancam ? Acum i-am dat osul favorit sa-l roada !
16
6
Felicitari dle Miu Petrica! " Omul potrivit la locul potrivit"!
11
27
Dute dracului de fraier coclit.
19
14
Ce-l recomanda sa fie Inspector General ? nu ma ingrijorez de diplome, daca este pesedist sigur are si doctoratul, dar, cu ce s-a remarcat in munca la catedra, ce specialitate are, a depasit nivelul ,,genunche,,?
25
7
Petricaaaa iar tu? Altul mai incompetent nu a avut PSD? Dupa ce ca frecau menta la liceul Madgearu unde nici macar la ore nu veneai dar sa mai si predai ceva acum ai ajuns inspector general unde pe langa menta o sa freci si pula ca altceva nu stii sa faci.
29
6
Bai da'altii nu mai sunt in orasul asta??? Aceiasi,aceiasi!!!
38
5
aoleu ce ma fac eu acu cu miu.... cum mai spaguiesc eu posturi la suplinitori?ce fac pitipoancele aduse de mine in isj pe post de sclave inspectoare personale? vin vremuri grele pt. mine si am calificativ suficient...ce ma fac,ce ma fac.....
43
4
Eterna rezerva!
26
6
Felicitari , domnule Miu, meritati! Va rog spargeti cloaca de incompetenti din ISJ si nu acceptati infidelitatile. Doamna Dragomir a reusit sa distruga o familie si sa lase doi copii fara tata. Nu ca el ar fi un om integru dar cand te combini la locul de munca cum se cheama?
30
11
O decizie inteleapta. Succes !
26
26
Este omul potrivit la momentul potrivit. Felicitari Petrica si succes PSD. Doar Petrica poate sa faca mai mult pentru PSD.
19
32
Au inlocuit fruntea ingusta cu taranoiul oportunist, Bravo!
36
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367