REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Petru Movilă despre Fenechiu: PNL va trebui să-şi facă noi aliaţi pentru a face faţă ofensivei PSD

Petru Movilă despre Fenechiu: PNL va trebui să-şi facă noi aliaţi pentru a face faţă ofensivei PSD

Replica API 13 iulie 2013 | 00:00 220

Deputatul PDL Petru Movilă, preşedinte al filialei municipale a democrat-liberalilor ieşeni, susţine că PNL va trebui să-şi facă noi aliaţi la Iaşi, pentru a face faţă PSD, adăugând că pentru PNL Iaşi, condamnarea lui Relu Fenechiu este "o grea lovitură". Petru Movilă a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că pentru PNL Iaşi, condamnarea liderului organizaţiei, Relu Fenechiu, este "o grea lovitură" şi că liberalii vor trebui să fie atenţi la relaţia lor cu PSD.

"PNL va trebui să-şi facă noi aliaţi, pentru a face faţă ofensivei PSD. Deja vedem că reprezentanţi din primărie, locotenenţi ai edilului PSD Gheorghe Nichita sunt trimişi să-l atace pe şeful liberal de la Consiliul Judeţean Cristian Adomniţei", a spus deputatul Petru Movilă.

El a adăugat că pot apărea unele tensiuni şi în PNL, întrucât filiala liberală ieşeană "are oameni puternici, care pot deschide o stare de încordare în interiorul organizaţiei".

Cât priveşte sentinţa în cazul Relu Fenechiu, liderul PDL Iaşi Petru Movilă a spus că, personal, îşi doreşte ca liberalul să scape de problemele cu justiţia, precizând însă că nimeni nu se poate eschiva de răspunderea legală.

"Este în dezavantajul Iaşiului faptul că se pierde portofoliul Transporturilor. În ceea ce priveşte sentinţa lui Fenechiu, există posibilitatea recursului. Aş avea un confort dacă Fenechiu ar scăpa de problemele cu Justiţia", a mai spus deputatul PDL, Petru Movilă.

Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul", iar fratele acestuia, Lucian, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

sursa: mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218