REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PICCJ: 763 de plângeri penale în urma incidentelor violente de la protestul din 10 august

PICCJ: 763 de plângeri penale în urma incidentelor violente de la protestul din 10 august

Replica API 31 august 2018 | 01:31 343

Un număr de 763 de plângeri penale au fost înregistrate până joi la Secţia parchetelor militare, a anunţat Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"În urma activităţilor desfăşurate până astăzi, 30 august 2018, în cauza aflată pe rolul Secţiei parchetelor militare având ca obiect cercetarea incidentelor violente petrecute cu ocazia manifestaţiei din Piaţa Victoriei din Bucureşti, numărul plângerilor penale înregistrate a ajuns la 763", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Public.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de cel-am impuscat pe Ceausescu! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro si dolari si 90% saraci pamantului. Robi in tara lor.
0
0
Pt.asta de sub mine : eu te fut in gura, iar tu imi tragi din pula. Dupa care imi iei si cacatul la lins. Asa cum a facut si ceasca criminalul. Futu-va-n gat de saracii atarnatoare care-si vand postarile pe 50 de bani pesedeilor. Ca daca nu iesea lumea pe strada in 89 aveai si acum carnetul de partid si stateai la coada pentru adidasi si tacamuri fomistule ! Muie dragnea,muie pesede si multa muie cu cacat postacilor pesedei !!!
2
0
cine pula mea esti tu ? te-ai facut cunoscut prin proxenetism , o vindeai pe ma-ta . Dragnea i-a dat la muie si nu a platit-o si acum te razbuni . Cacat imbalsamat , daca nu era ceausescu dormeai pe malul marii , in terasele captusite dupa inchiderea sezonului , amaratule ! trebuiau arestari si interdictii , nu orice golan drogat vine si da foc institutiilor si domeniului public . Stai pe aproape .....sa suni la 112 la timp....
1
2
Pentru animalul care se semneaza cu numele meu : manca-mi-ai cacatul fiu de curva care esti. Sa te fut in gura pesedist notoriu,pomanagiu ordinar. Sa-ti iau si familia-n pula fomistule. Si nu uita niciodata : muie dragnea,muie pesede !!!
5
2
Europeanului de mai jos ii recomand sa iasa pe sticla la latrina tv sa vedem si noi cum arata pe buzele lui rahatul alde psd dragnea dupa pupaturile maestre din regiunea anala. Altfel cum poti sustine un pedofil, pardon, un familist roman traditional care-si lasa nevasta pentru o nepoata imberba. Aceste caractere infecte din fruntea tarii au fost cizelate si ridicate pe piedestalul nerusinarii si neobrazarii polotice tocmai de acesti europeni prefacuti promovati la gradul de postaci. De fapt esti doar un jeg.
8
0
Mai multe plangeri decat protestatari. Asa i-a indemnat Klaus Werner sa depuna reclamatii impotriva Guvernului, a lui Dancila, a jandarmeriei, impotriva oricui numai sa vina Guvernul MEU. Imi este scarba de acest om si nu vreau sa cred ca tot mana lui a fost si la Colectiv. D-zeu il va pedepsi.
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102