REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pieton, ÎN COMĂ, după ce a fost lovit de autoturism, în zona Boema

Pieton, ÎN COMĂ, după ce a fost lovit de autoturism, în zona Boema

Replica API 7 mai 2018 | 00:29 297

Accident teribil în Constanța! Un bărbat a fost lovit de un autoturism pe bulevardul Tomis, în apropiere de zona Boema, duminică, 6 mai. Polițiștii au fost solicitați să intervină la fața locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Potrivit cadrelor medicale, bărbatul se afla pe trecerea de pietoni în momentul în care un taximetru l-a lovit.

A fost preluat în comă de către medici. Bărbatul are aproximativ 70 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic și un traumatism la un membru inferior. Medicii l-au intubat și transportat la spital, cu ajutorul unui echipaj SMURD.

Ce spun oamenii legii

În jurul orei 09.30, un bărbat, din Constanta, în vârstă de 52 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, dinspre strada Sucevei către strada Soveja și, ajungând la marcajul pietonal din zona Blocului T14, a surprins și accidentat grav un bărbat, în vârstă de 71 de ani, care s-a angajat in traversarea strazii regulamentar, din partea stângă a conducatorului auto.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu va mai luati de taximetristi ca se supara domnul neagu , seful lor !!!
4
2
Pur si simplu sunt uni soferi atat de nesimtiti incat nu opresc nici pe verde fiind semaforul si vazindute cu copilul mic in brate vine spre tine fara nicio jena , cei care nu respecta trecerile de pietoni ar trebuii aspru sanctionati luat permisul 2 ani
12
1
Anul trecut in mamaia un jeg de om a omorat o femeie pe trecerea de pietoni bucati facuta.infectul beat si drogat la volan. Nu sa dus la puscarie.care sunt legile?domnilor SRI care supravegheati atent comentariile de aici va rog sa va autosesizati si cu scursura societatii de la cernavoda care a provocat nenorocirea.se lauda cu 100.000 euroi dati la procurori.
8
0
La luat pe bietu om direct de pe trecere fara a frana eram in spatele masini de taxi a mutat masina fara acordu politiei
12
0
Multi pietoni traverseaza fara un minim de asigurare efectiv nu se uita deloc astia clar ca-si merita soarta desigur multi soferi nu sunt atenti nu reduc viteza sau stau pe telefon morala este simpla nu esti atent e posibil sa o patesti
10
11
Cand vor intelege toti soferii ca trecere de pietoni este dreptul pietonului si trebuie respectat?
11
7
Desfiintati serviciul de taxi, aduceti UBER
13
5
oameni buni ,oameni rai si taximetristi,astia sunt o speta de vietuitoare care nu s-au impacat cu munca,merg pe principiul decat sa muncesc mai bine stau degeaba,trebuie sa ai necaracter altfel nu te obisnuiesti
13
0
Chiar si la trecere fiind , fara semafor , astept mult sa trec , foarte mult . Vin cu viteza foarte mare , sunt irascibili , nevrotici . Iar cand apuci sa treci , te intimideaza direct , mergand incet cu masina spre tine . Eram.in Slovenia , la treceri de pietoni si maream pasu si m-au intrebat ca de ce fac asta ? Pai ca sa nu astepte masinile...am zis . Cum adica sa nu astepte , mi-au raspuns. Si era bulevard , cu trei benzi de dus si trei de intors ....toate masinile asteptau , nu tipete , nu claxoane, nu intimidari....un vis.
14
3
Propun sa-i pupi in cur
6
13
Pana nu se inaspresc legile privind neacordarea prioritatii pietonilor pe trecere, ranirea si uciderea din culpa etc, lucrurile risca sa evolueze tot mai negativ. Pana atunci, ingroparea victimelor si culpabilitatilor sub pretextul ca stim ca sunt nebuni si sa-i evitam sau ca victima e de vina ca a trecut pe trecere, nu face decat sa amplifice fenomenul. Cei care comit astfel de infractiuni se simt incurajati si o vor face in continuare prin participarea tacita a tuturor care tolereaza astfel de comportamente sociopate.
11
5
taximetristii din COnstanta, cei mai dobitoci, cretini, si idioti oameni din oras...astia si soferii de GMS... ar trebui impuscati la zid
29
1
Ar trebui sa fie un exemplu pentru participantiila trafic.La noi multi sunt tigani si puscariasi.Trebuie schimbata legea si cei care au primit i amenda sa nu msi faca taximetrie.
21
2
tot dragnea e de vina... ra-ti ai dracului de retardati spalati pe craier
5
15
Noaptea ,orele 23.00 in zona City se fac curse cu motoare turate la maxim...militia ce pazeste la ora aia?alea 2 pe care le platim?
13
2
La acel semafor trebuie sa ai pana in 30 de ani si sa alergi cat te tin picioarele ca sa poti trece pe culoarea verde. Cea mai tampita temporizare din oras cred ca aici o gasesti
22
0
Chiar daca ai de gand sa traversezi pe trecerea de pietoni,totusi e bine sa astepti pana trec taxiurile si abia apoi faci pasul. Se stie ca taximetristii sunt in cea mai mare parte idioti ,asa ca mai bine fiti voi prudenti,ca pe aia nu-I mai educa nimeni. Sunt ca tiganii,refuza pur si simplu sa fie civilizati. Asa cum te feresti sa calci in cacat,la fel sa ocolesti cu atentie taximetristii,ca pieton dar si in trafic,daca esti la volan.
44
1
Dar pentru pietonii pe care-i doare in cur de viata lor si trec ca dobitocii pe treceri de parca ar fi la ei in sufragerie, ce pedepse propui?
32
27
In alt articol scria "acrosat cu oglinda de un taxi".Omul este in coma,despre ce oglinda vb?A fost lovit din plin!I-as desfiinta pe nenorocitii astia cu taxiuri care se cred regii soselelor,nu stiu sa dea prioritate,nu vor,au impresia ca tre'sa se dea toti din calea lor cand trec.Animale!
41
2
Pedepse maxime pentru soferii care nu acorda prioritate pietonilor!Este inadmisibil sa existe accidente pe trecerea de pietoni!
36
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218