REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PIETON LOVIT DE AMBULANŢĂ! AMBULANŢA ERA ÎN MISIUNE, PIETONUL ERA… CU OCHII ÎN TELEFON!

PIETON LOVIT DE AMBULANŢĂ! AMBULANŢA ERA ÎN MISIUNE, PIETONUL ERA… CU OCHII ÎN TELEFON!

Replica API 18 septembrie 2018 | 00:07 295

Accident rutier mai puţin obişnuit, la Constanţa! O ambulanţă aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a lovit un pieton, pe bulevardul I.C. Brătianu, zona Big!

Ambulanța era luni, 18 septembrie, în misiune spre un caz "în stradă" și se deplasa un regim de urgență. Pietonul lovit are în jur de 40 de ani, este conștient și prezintă traumatism de membru inferior. Pentru că privea în telefon, după cum a declarat chiar pietonul rănit, și pentru că ambulanța venea pe contrasens, a coborât de pe scuarul de la trecerea de pietoni și a fost acroșat cu lateralul ambulantei și calcat pe picior cu roata din spate. Este conştient, stabil, prezintă fractură de membru inferior, după cum au precizat cadrele medicale.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pietonul traversa regulamentar fara a se uita in telefon il avea in buzunar iar ambulanta care era in misiune nu avea semnale acustice si nici luminoase, circula pe contrasens cu viteza pentru a nu sta la coada la trecerea de pietoni. Ba mai mult, pentru ca nu cumva sa existe martori, cei din ambulanta implicata in vatamare l-au ridicat imediat pe ranit si l-au tinut in ambulanta pana la venirea alteia pentru ca nu cumva sa poata comunica baiatul cu posibilii martori. Meritati sa fiti trasi la raspundere la fel ca si soferul ambulantei pt propagarea de stiri false.
0
0
Majoritatea pietonilor sunt cu ochii in telefon. Trebuie promulgata urgent o lege ca la traversarea strazii acestia sa nu vorbeasca la telefon.
3
0
Ce mai deschid, ei spagarii pulii de garcea dosare...!!! Dar ciorilor cu tigari-tigari.. cand le deschid dosar??? Hai sictir!!!
4
2
De ambulanta sa scape cu ceva hartii ca era in misiune, dar si in misiune e obligat sa respecte regulile de circulatie. Procedural politia i-a deschis deja dosar penal.
2
6
Am fost de fata cand un pieton traversa pe verde cu ochii in tel nu se uita nici jn dreapta nici in stanga si era sa fie lovit de o masina la limita
9
1
Pietonul tocmai primise noile instructiuni de la statul paralel. Asa ca vor fi depuse la parchet doua plingeri catre aceiasi cauza. Sa vina inspectia judiciara pina ce nu ajunge cazul la avocatul poporului sau la curtea constitutionala.
7
2
Nu o sa obtina nimic. Ambulanta era in misiune cu acte in regula.
11
2
ca si la ala care a trecut calea ferata , acum cateva zile
7
3
Un dash cam am pe bord si incetinesc in limita legala, dar pentru carnatii astia care trec asa nu opresc. Zei ai trecerilor sunt ei, singura data in ziua respectiva cand se simt importanti e pe trecere, asigura-te bai ornecule ca soferii nu sunt Mafalda.
16
4
Asa cum soferii nu au voie sa vorbeasca la telefon asa trebuie sa faca si pietonii. Acum asta isi va cere drepturile, in instanta, iar un complet de judecata ii va da dreptate!
25
3
Sa se introduca in scoli leguslatie rutiera cum sa treci o strada
33
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218