REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pietoni accidentaţi în Mamaia! Şoferul vinovat A FUGIT: era BEAT!

Pietoni accidentaţi în Mamaia! Şoferul vinovat A FUGIT: era BEAT!

Replica API 20 august 2017 | 16:04 339

Un tânăr din Valu lui Traian, aflat sub infuența băuturilor alcoolice s-a urcat beat la volan și a lovit două persoane aflate pe trecere, după care a fugit. În plus, acesta nu are nici permis de conducere.

Un accident rutier a avut loc în staţiunea Mamaia, în apropiere de hotelul Astoria! În seara de duminică, 20 august, doi pietoni au fost loviţi de o maşină, şoferul fugind de la locul faptei! Victimele au fost preluate de o ambulanță și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Şoferul fugar a fost prins în Mamaia Sat, în apropiere de Campingul pescăresc și adus la locul faptei, unde a continuat să manifeste un comportament agresiv. A fost încătușat și condus la audieri. Odată cu el, la Poliție a fost condus și pasagerul din autoturism. Mai exact, Andrei Gheorghe Bahri, în vârstă de 23 de ani, a condus, la ora 22.20, un autoturism marca Lancia Lybra pe bulevardul Mamaia din stațiunea cu același nume, pe banda a doua, pe sensul Constanța - Năvodari. Ajungând la trecerea pentru pietoni din zona hotelului Astoria, a surprins și accidentat două persoane care s-au angajat în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal. Ulterior, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de Poliție, fiind prins la scurt timp. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a desfășurat nefericitul eveniment. Individul a fost reținut și propus spre arestare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta mereu a fost asa mereu a condus fara permis politia in valu il stie de mult timp
1
1
... stau cu curu la aer conditionat ! In Mamaia e foarte sensibil sa intri !
1
0
Ma distreaza ce se intimpla pe stradela Renasterii. Cu toate ca politia rutiera a primit ordin sa inchida ochii intre orele prinzului si sa lase sa treaca orice masina, adica sa nu se respecte semnul de restrictionare rutiera, totusi au gresit si au incercat sa sanctioneze una dintre beizadelele lui Memis Baiazid administratorul rest.Eteks ,de pe aceasta strada,imediat unul dintre oamenii sai a intervenit catre politisti sa nu isi faca datoria.Asta este situatia la Constanta.Parca am fi in Calabria sau Sicilia.
9
2
Sambata dimineata un Vw Caddy a omorat pe trecerea de pietoni , ziua la ora 7.30 in zona Vatra , o femeie care mergea la munca . Politia Rutiera u are voie sa lucreze in Mamaia de pe vremea lui Mazare ca sa nu deranjeze drogatii si betivii ! Circulistii ar trebui sa stai non stop in Mamaia altfel o sa mai moara oameni nevinovati ! Mai coborativa cururile din birouri ......
8
4
Iar prostan cu opel cu numere de Bulgaria face accident???
6
0
1.35 a avut
8
0
cred ca pietonii traversau haotic
1
5
si fara permis si mort de beat 1.31 in etilotest !
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218