REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Pietoni ACCIDENTAŢI MORTAL: traversau NEREGULAMENTAR!

Pietoni ACCIDENTAŢI MORTAL: traversau NEREGULAMENTAR!

Replica API 6 decembrie 2018 | 00:00 302

Traversarea prin loc nepermis face victime! Două persoane şi-au pierdut viaţa în cursul zilei de miercuri, 5 decembrie.

Un tragic eveniment rutier a fost înregistrat la Constanța, miercuri, 5 decembrie. În jurul orei 11.45, polițiștii Secției 4 Poliție au fost sesizați să intervină pe strada Mureșului, acolo unde conducătorul unui autovehicul marca Iveco, în vârstă de 58 de ani, din Constanța, în încercarea de a efectua manevra de mers cu spatele, a surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 72 de ani, din Sinoe, care se angajase în traversarea carosabilului prin loc nepermis. Din păcate, la scurt timp, victima a decedat.

"Un bărbat a condus, în jurul orei 11.30, o autoutilitară pe strada Mureșului, din municipiul Constanța, iar la intersecția cu strada Mircești, a oprit și a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care a surprins și accidendat o femeie, de 72 de ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul femeii", potrivit oamenilor legii. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Oamenii legii au declanşat cercetările şi la Poarta Albă, unde un bărbat şi-a pierdut viaţa, tot ieri, şi tot pe fondul unei traversări neregulamentare! Conform oamenilor legii, în jurul orei 18:40, a avut loc un accident rutier pe DN 22C, între Medgidia și Poartă Albă, unde un bărbat, cu identitate necunoscută deocamdată, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fiind acroșat de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani. Din păcate, victima a decedat.

L.C., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
andreea esti o parlita! daca baba nu vede o masina de 6 tone ca vine spre ea, si mai si trece neregulamentar, ce mai vreti? sub roti toti prostii pietoni care nu respecta trecerile si nu sunt atenti.
1
0
aici se lasa cu dosar penal, ar trebui chemata si firma de transport in judecata si cerute daune imense, eventual dispusa si o expertiza tehnica la acea masina
1
0
taran prost , cum stam cu insamantarile ?
3
0
Cand esti prost asa ca tine mai poti sa si mori!!! Iar pentru locurile unde nu sunt treceri de pietoni traversarea se face pe la coltul intersectiei nu la 10, 15, 20m de el si dupa ce te asiguri! Ai priceput, handicapatule?
7
2
Meseriasule care esti tu meserias.... Stai acasa sa nu te loveasca trenul. Esti inept cand spui ca soferul a inceput manevra de mers cu spatele fara sa se asigure... Mai mult ca sigur ca faci parte din gasca imbecililor care se arunca in fata masinilor cand se apropie de trecerea de pietoni.. Asigurate coaie... De aia ai ochii si creier.... Babuinule...
8
4
Cum neregulamentar ?? Sunt cumva treceri de pietoni pe aleei si pe stradute prin cartiere mai ales cu case !! Daca prostu ala de sofer a dat cu spatele fara sa se asigure ,ati dai seama cum a luat carnetu boul ala de sofer !?!?
2
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614