REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Pirouette Bistro – locul care îmbină calitatea cu pasiunea, în Piaţa Ovidiu

Pirouette Bistro – locul care îmbină calitatea cu pasiunea, în Piaţa Ovidiu

Replica API 18 mai 2018 | 00:00 1646

Local nou în Constanţa!

Local nou în Constanţa!

În 1882 era emisă una dintre primele autorizații de construcții pentru o clădire din Piața Ovidiu. În 2018, la parterul locației de pe bulevardul Tomis, nr. 12, a fost inaugurat unul dintre cele mai elegante și atrăgătoare bistro-uri din zonă. Asta după șase ani de muncă pentru a restaura clădirea istorică. Pirouette Bistro și-a deschis ușile și a întâmpinat clienții dornici să încerce calitate la prețuri rezonabile în data de 17 mai. Eleganță prin aerul englezesc, discreție printr-un separeu amenajat în stil baroc și calitate prin meniul apetisant sunt doar câteva dintre motivele pe care le poți găsi în cea mai nouă locație din Centrul Vechi din municipiul Constanța.

Sentimentul pe care îl oferă Pirouette Bistro alături de staff este unul diferit față de celelalte locații din zona istorică a municipiului. Cuvântul calitate ar fi unul dintre cele mai potrivite pentru a cuprinde tot ce oferă localul ideal poziționat atât pentru tinerii care vor să deguste o cafea bună, cât și pentru restul persoanelor care doresc să servească o masă delicioasă însoțită de un vin de calitate.

Nici foarte aproape de aglomerația din apropiere de statuia lui Ovidiu, dar nici la intrare în zona istorică, bistro-ul este poziționat pe bulevardul Tomis numărul 12, având o terasă încăpătoare de 30 de locuri, iar în interior capacitatea este de 50 de persoane. Curățenie, produse proaspete și preparate alese – motive pentru care clientul este invitat să revină în locația prestigioasă.

Carnea de vită este un must-try! Desigur, pastele homemade preparate de către un bucătar iscusit din Italia oferă prospețime dish-ului preferat a multor turiști, cât și constănțeni. Vinurile de la cele patru crame atent aleste de către reprezentanții de la Pirouette Bistro se îmbină perfect cu platourile de carne sau de brânzeturi. Desertul este o invitație la fantezie fie că vrei o înghețată proaspăt pregătită de către bucătăria bistro-ului, fie că alegi orice alt preparat surpriză pe care vă lăsăm să le descoperiți în meniu.

„Restaurarea clădirii a durat undeva la șase ani de zile și ne mândrim cu ce a ieșit! Toate ideile ne aparțin. Nu am avut ajutor din partea designerilor sau a arhitecților. Este conceptul nostru. Am mers foarte mult pe obiecte și lucruri handmade, făcute manual; avem foarte mult lemn, foarte multe detalii care atrag și fac diferența.

Vrem să ne bazăm pe calitate! Totul este nou, oferim curățenie, totul este impecabil. Îmi place să fie totul curat și cu toții ținem foarte mult la asta. Clientul va primi de aceleași prețuri ca și în alte locații. Stilul baroc predomină la camera secretă, în rest duce spre un bar englezesc, irlandez. Lemnul duce în zona aceea”, au precizat reprezentanții localului.

Când vine vorba de prețuri, este într-adevăr ceva șocant. Prețurile sunt pentru orice buzunar, chiar dacă din punct de vedere calitativ, găsim cu greu un termen de comparație în zonă. Asta pentru că localul dorește fidelizarea clientului prin calitate la un preț accesibil! Iar pentru că abia a fost inaugurat, Pirouette Bistro așteaptă orice client în următoarele zile cu o cafea sau suc din partea casei.

„O să pregătim o vită de Italia foarte bună ca preț, niște cotlete de berbecuț tot de Italia. O să avem și niște paste homemade, preparate undeva în București, făcute de către un italian, dar nu venim cu ceva de comerț. Are o fabrică foarte renumită. Sunt doar două locații din Constanța care oferă aceste paste, dar repet, prețul este același ca și celelalte, nu vreau să fac o diferență.

Calitatea să fie mai bună, dar prețul să fie același. Mai avem salate vegane, salate cu vite, salate cu somon, dar și produse din pui, porc. O să avem și un burger pentru clienții care sunt cunoscți. Vârsta clienților ne așteptăm să fie între 25 și 35 de ani, deci cam asta vine și prin centrul istoric. În interior, datorită stilului, o să atragem și la 40+”, au mai adăugat cei din conducerea Pirouette Bistro.

Un element aparte care atrage odată intrat în local este lemnul special regăsit atât la scările care duc spre subsolul unde se află mai multe mese cât și „The chamber of secrets” (trad. Camera secretelor), un separeu aparte ca stil și cu o intimitate sporită, dar și la barul impecabil realizat de către un echipă de sculptori de origine ungară.

„Scările sunt opera unor unguri din România, scările și barul sunt din lemn masiv, sunt părți sculptate manual. Barul este deosebit, valoros și sperăm să rămână așa și peste 100 de ani! Contează foarte mult calitatea produselor. Nu o să fac rabat la calitate, chiar dacă prețul nu o să fie ridicat”, au conchis reprezentanții restaurantului.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369