REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PISTOLARUL de pe Ștefan cel Mare, SCANDALAGIU de MESERIE

PISTOLARUL de pe Ștefan cel Mare, SCANDALAGIU de MESERIE

Replica API 25 noiembrie 2020 | 00:03 3264

Asan Erdinci, bărbatul care a tras cu pistolul în centrul Constanței, pe strada Ștefan cel Mare, pe lângă faptul că mai fusese cercetat într-un dosar de trafic de droguri, a mai fost trimis în judecată, acum, pentru lovire sau alte violențe, alături de alte persoane. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 23.11.2020. Urmează a fi stabilit primul termen în proces.

Asan Erdinci a fost trimis în judecată alături de Asan Belgin Rino (inculpat), Ghezolu Ghiulgean (făptuitor) și Saban Gesur (făptuitor). Amintim că, în anul 2018, Asan Turgai, Ibraim Jacle, Asan Belgin Rino și Asan Erdinci locuiau într-o casă din zona plajei Modern pe care o transformaseră în magazine de vândut vise. Casa aceasta era destul de celebră printre consumatorii de etnobotanice sau droguri, majoritatea indicând-o ca pe o sursă furnizoare de droguri încă din anul 2011. La acea dată, Asan Turgai și Ibraim Jacle au fost condamnați la câte 4 ani de închisoare fiecare, pe când Asan Belgin Rino a primit 2 ani și 8 luni, iar Asan Erdinci s-a ales cu măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pentru o durată de 1an şi 4 luni.

A tras cu pistolul pe strada Ștefan cel Mare

Ulterior, în data de 5 septembrie 2020, în urma unui conflict spontan pe care l-a avut cu doi frați, în preajma unei patiserii pe de strada Ștefan cel Mare, Asan Erdinci a scos un pistol cu bile cu care l-a împușcat pe unul dintre frați, nimerindu-l în zona capului. În cursul zilei de sâmbătă, 12 septembrie a.c., agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța. Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor și s-a opus reținerii, a fost necesară intervenția polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

A tâlhărit o femeie

Totodată, în sarcina persoanei în cauză, polițiștii au reținut săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie a.c., în incinta unui imobil din municipiul Constanța, unde acesta ar fi smuls, prin violență, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai multe persoane. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Între timp, a fost trimis în judecată într-un alt dosar, pentru loviri sau alte violențe.

Citește și:

EXCLUSIV! A fost PRINS individul care a TRAS cu PISTOLUL în CENTRUL CONSTANŢEI!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mnagalia vinde la copii droguri Raducanu Razvan fiu de politist
0
0
Prostane intre Am vazut-o capra in gard Am vazut o capra in gard Este vreo diferenta?fmm de pripas, pune in pastele ma-ti mana pe carte si pe urma iti dai cu parerea pe net.Te-ai facut de rahat cu a-ti.nu stiu cum te suporta pamantul asta asa prost facut gramada.... Doamne fereste cati analfabeti exista in tara asta si problema e ca aveti acces liber.sunteti dezlegati.pun pariu ca ai votat-o pe Veorica, ca doar deh, cine se aseamana se aduna
1
0
A-ti terminat cu obositul ala de Stila, acum a-ti inceput cu tiganu asta cu pistolul lui cu aer comprimat. iesiti pe teren din birou sobolanilor, vreti stiri si poze de la cetateni ca voua va e lene asa zisi gazetari sau ziaristi cum va intitulati. zero barat sunteti cu tot cu stirile voastre de kkt
2
4
se vor dubla dupa ce ies din parnae unde stau la cursuri si odihna pe banii tarii , ei nu se vor educa si integra corect niciodata in societate , au haita lor sustinuta de legile aiurea ale sistemului statului de ...drept!
4
0
Putin gaz la ciori.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218