REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Plaja din Costinești, transformată în ghenă de gunoi. Câtă nesimțire! VIDEO

Plaja din Costinești, transformată în ghenă de gunoi. Câtă nesimțire! VIDEO

Replica API 20 august 2019 | 01:58 1403

Deși stațiunea Costinești a fost și este foarte frecventată de turiștii ce au dat năvală pe litoralul românesc, și nu numai, nesimțirea e ca la ea acasă.

Pe plajă, chiar lângă sezlonguri și zona de cearșeafuri, zac grămezi de gunoaie. Deși coșurile de gunoi sunt amplasate pe plajă, cei mai mult dintre cei care fac plajă la Costinești, aruncă pe jos, pe nisip, gunoiul, fără a le păsa de faptul că acest lucru nu este igienic.

Astfel, plaja servește drept coș de gunoi, iar cei care fac plajă aleg să ignore mormanul de deșeuri aruncat chiar sub nasul acestora, nici mirosul deranjant se pare că nu îi deranjează.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici sunt banii dumneavoastra!
0
0
L-am inpuscat pe N.Ceausescu sa ne vindem la imperialisti pe nimic.
1
0
mizerabil, bataie de joc. cum puteti sta cu mustele din gunoi si excremente la gura copiilor vostrii...
2
0
Principala cauza a acestui aspect este firma de salubrizare care nu ridica mai des guniul rezultat din activitatea turistica. Vreti ca turistii sa-si puna guniul in buzunar si sa-l duca la hotel ?
2
0
Pe langa nesimtitii locali,au venit si cei din alte parti. E normal asa ,toti sunt cam la fel. Unde sunt cei ce trebuie sa amendeze javrele? Detinatorii de locatii de pe plaje iau bani doar ca fraieresc turistii,sau pot sa mai dea si niste telefoane la politie,poate si la cei de la salubritate ,chiar daca platesc nitel mai mult? Pe bune,sa crezi ca etica si bunul simt ne-au invadat subit e o tampenie! Te iei de ala care se pune cu cearceaful si nu ia sezlong si te doare-n cur de smecheri,chiar daca ei sunt si statatori pe rahaturile de sezlonguri?Asteptati voluntarii fraieri sa curate?
2
0
Romanul e nascut nesimtit! Nu e loc in tara asta pe unde sa fi trecut picior de nesimtit si sa nu fi lasat gunoaie, mizerii. Natura a fost darnica cu plaiurile noastre, frumuseti uimitoare, dar ce pacat cand privelistea iti este deteriorata de peturi, pungi, resturi alimentare si altele.Civilizati-va, educati-va viata ca suntem in mileniul 21!!
6
0
incet dar sigur,litoralul romanesc va ajunge groapa de gunoi,cloaca drogurilor si a golaniei !
9
0
Este plaja administrata de seful OPC Horia Constantinescu Hotul striga hotii Sa vedeti la eforie nord ce tiganie este.
8
0
astia suntem. Daca te plimbi in costinesti observi romania adevarata. Fix cum sunt romanii. Si Securistii de la usri vor sa schimbe romania dar cum?in cate generatii?ipocritilor vreti ciolan!
4
1
Popor de tigani
15
0
Costinesti statiune de cocalari si de tzaranushi fara bani
8
2
mi se pare normal porcii se duc sa se balaceasca in baltoaca dupa care le place sa rame in gunoi
13
1
Dar cine ar trebui sa puna acolo toberoane serioase oamenii nu primaria sau apele romane ?????
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614