REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Plaja Modern ZACE în INDOLENȚĂ în extrasezon de Neversea!

Plaja Modern ZACE în INDOLENȚĂ în extrasezon de Neversea!

Replica API 27 februarie 2020 | 00:00 607

Plaja Modern nu s-a modernizat deloc și se află în degradare continuă. Locația ce găzduiește celebrul festival de la malul mării, Neversea, duce lipsă de atenție din partea autorităților și este neglijată constant, indiferent dacă este sezon sau extrasezon.

Scările de acces care duc spre plajă sunt „asezonate” de gunoaie, buruieni înalte și copaci uscați, care oferă un peisaj demn de pădurea Hoia Baciu, din Cluj.

Pe langă gunoaie și vegetație uscată, tabloul este completat de câinii maidanezi care stau și se bronează la soare.

Chiar dacă scările de acces sunt crăpate, acestea oferă totuși un aer istoric și nu par a fi schimbate în viitorul apropiat. Jos te așteaptă plaja și totodată, locul unde te poți relaxa și profita de o zi însorită și plăcută, însă până acolo trebuie să străbați drumul indiferenței și proastei administrări. Plaja Modern va avea totuși în viitorul apropiat o promenadă aflată chiar la baza scărilor.

Cu alte cuvinte, după ce constănțenii sau turiștii vor străbate „jungla urbană”, se vor putea bucura totuși de o nouă promenadă. La sfârșitul anului trecut, cei de la Lidl au decis să transforme o porțiune din plajă, într-o promenadă.

Aceasta va cuprinde printre altele, alei pietonale, spații verzi, băncuțe de odihnă și locuri de joacă pentru copii.

Reamintim că, Lidl România SCS solicitase în luna noiembrie 2018, de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor la două proiecte privind amenajarea falezei Constanţa, zonele plaja Modern şi podul Pescărie.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe plaja nu trebuie sa fie nimic, caci o distrugem. Trebuie lasat totul natutal. De sosea ce sa zic vorbesc oameni in necunostinta de cauza. Dar de soferii ce fac volte pe plaje ce spuneti?Nu ii vede nimeni?
2
0
Aici Replica ai dreptate. Primaria ar trebui sa imparta malul in parcele de cateva mii de mp si sa le ofere gratuit in exploatare, pe baza unor proiecte. Investitiile , in schimb , sa fie suportate de privati. Escrocul ala de Mazare vroia sa faca o sosea de-a lungul falezii, pana in Mamaia. Proiectul nu-i deloc rau, numai ca pastaie vroia sa faca totul numai cu golanii lui.Fagadau , nu fi prost si nu rata oportunitatea: ori proiect cu fonduri UE,ori impune un proiect si licitatie. Sa vezi ce de bani vin la bugetul Ctei.
2
1
s.ar putea sa va mai racoriti putin cu neversea si drogalaii dupa coronavirus.uite ca este in tenerife unde.i cald
3
0
Am 3 toalete de tre sute de mi euro urmeaza sa va fac scarile rulante.
3
0
noua ne place asa !!! de ce sa schimbati ! ???
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367