REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Plajele, închiriate pe o perioadă de 10 sezoane. Ofertanții au avut nelămuriri la caietul de sarcini

Plajele, închiriate pe o perioadă de 10 sezoane. Ofertanții au avut nelămuriri la caietul de sarcini

Replica API 15 martie 2019 | 00:00 1153

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral se pregătește de sezonul estival. ABADL anunță organizarea licitației publică pentru atribuirea sectoarelor de plajă libere. Procedura aplicată pentru atribuirea contractului de inchiriere a sectorului de plaja este licitație publică. Durata închirierii este de: unul sau mai multe sezoane estivale. Caietul de sarcini a putut fi studiat începând cu 3 martie, de la sediul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral din Constanța, iar data limită de depunere a ofertelor a fost 7.03.2019, ora 14.30. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Administratiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral, în perioada 11.03.-15.03.2018.

Operatorii care intenționează să închirieze sectoare de plajă au avut nevoie de lămuriri la caietul de sarcini, fapt pentru care ABADL a trebuit să revină cu clarificări la caietul de sarcini.

De exemplu, au fost aduse clarificări la atribuirea subsectorului de plajă pe care se pot amplasa bazele de agreement, dar și la atribuirea subsectoarelor de plajă Constanța II-1 și Constanța II-3.

”Au fost mai multe întrebări de către ofertanți și, ca să-i lămurească și să nu existe discrepanțe, au fost aduse clarificări pentru toată lumea. În perioada aceasta, până pe 15 martie, se vor deschide ofertele”, a spus Marieta Iorga, purtătorul de cuvânt al ABADL. În acest an, la etapa 1 a licitaţiei publice pentru atribuirea contractelor de închiriere plajă, au fost întocmite caiete de sarcini pentru o perioada de închiriere de 10 sezoane estivale, conform prevederilor legislaţiei în vigoare HG nr. 241/2006 și Ordinului nr. 454/2013 cu modificările și completările ulterioare.

Lista sectoarelor de plajă libere propuse spre închiriere în 2019

Sector Navodari I,Subsector 11, în vecinătatea Campingului Lebăda, Năvodari II, Subsector 3 și 4, în vecinătatea Camping Pirivoli la Mar; Mamaia IV, subsector 7 și 8, în vecinătatea Hotelului Mercur, Mamaia IV, subsector 9, în vecinătatea Vilei Maia, Mamaia VII, subsector 3, vecinătatea Grand Ballroom Melody. Cele patru subsectoare din Mamaia fac obiectul proiectului ”Reducerea eroziunii costiere-Faza II, Etapa I, Mamaia VIII, subsector 10, zona Hotel Pescăruș, Constanța I, subsector 3c, zona Faleză Nord, (strada Cașin), subsector 3j, zona Faleză Nord (strada Ciprian Porumbescu), subsector 3 n și 3r, Faleză Nord (Parcul Rotterdam), subsector 3s, Faleză Nord (strada Yokohama), subsector 3t și 3u, Faleză Nord (strada Salonic), Constanța II, subsector 1, zona restaurant Zorile, subsector 3, Hzona Hotel Sport.

Alte zone de plajă propuse spre închiere sunt: Cordon Eforie Nord-Eforie Sud I, în vecinătatea Tabăra Luminița. În Olimp II, subsector 1, în vecinătatea hotelului Oltenia și subsector 6, în vecinătatea hotelului Cocor. În Venus II, subsector 2, în vecinătatea hotelurilor Afrodita și Turguoise, subsector 4, în vecinătatea Terasei Pescarilor și subsector 6, în vecinătatea Terasei Avanti.

Venus II, subsector 8, în vecinătatea hotelului Palace și subsector 9 și 10, în vecinătatea Perla Venusului. Cordon Venus-Saturn I, subsector 7, în vecinătatea terenurilor proprietăți din zona Bălții Mangaliei, Cordon Venus-Saturn II, subsector 1, în vecinătatea terenurilro particulare. Saturn I, subsector 10, vecinătatea restaurantului Big Fish și Saturn II, zona Hotel Diana, Mangalia subsector 8, zona Terasa Liul și subsector 9, zona Digul Genovez.. Toate aceste zone din Olimp II, Venus și Saturn I și II , dar și Mangalia fac obiectul proiectului ”Reducerea erooziunii costiere”

Bazele de agreement nautic propuse spre închiriere:

Mamaia, subsector 14, în vecinătatea Hotelului Comandor; Mamaia, subsector 17, în vecinătatea Terasei Cetate; Mamaia, subsector 4, în vecinătatea Terasei RoseMarine; Mamaia, subsector 13, în vecinătatea Complex Ringo. Constanța, subsector 10, în vecinătatea Centrului Cultural Yunus Emre, Cordon Eforie Nord-Eforie Sud 1, subsector , în vecinătatea Hotelului Aqua, Eforie Sud 1, subsector 2, în vecinătatea Restaurantului Capitol, Eforie Sud 1, subsector 5, în vecinătatea Hotelului Splendid, Eforie Sud II, subsector 2, în vecinătatea Terasei Tania, Olimp 1, subsector 6, în vecinătatea Hotelului Oltenia; Sector Cap Aurora III, subsector 3, în vecinătatea satului pescăresc, Venus 1-2, subsector 1b, în vecinătatea Hotelului Inter, Venus II, subsector 1, în vecinătatea hotelului Afrodita/Turquoise, Venus-Saturn 2, subsector 7, în vecinătatea terenurilor particulare; Saturn 1, subsector 8, în vecinătatea Hotelului Cerna, Saturn II, subsector 2, în vecinătatea Terasei Nautic, Mangalia, subsector 7, în vecinătatea Cafenelei Lazy Lounge.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multe plaje de pe litoral sunt date in administrare lui Greavu de la Dezrobirea.Dezrobirea care este o firma de operare in port!Maine-poimaine poate o sa administreze plaje in Romania si Tarom!
2
1
Ftuva-n gura de smecheri si HOTI! Nu mai are romanul loc un sa-si intinda cearsaful ca musai trebe sa stea la sezlong, umbrela si curva gonflata langa el!
2
1
Ai voie sa inchiriezi si plajele marite dar fara sa generezi profit, doar pentru asigurarea curateniei
0
0
Tiganeala ca pe plajele din Ro nu am vazut nicaieri...bine ca vorbiti de inchirieri...dar de curatenia din jur nu vorbeste nimeni...de balariile si iarba uscata nu pomeniti nimic...de faptul ca nu dati cu plugul pe plaja pentru a curata si afana nisipul...ori stai pe asfalt ori pe nisip...e la fel...ba mai mult...in anumite locuri incep sa creasca buruieni...dar nu conteaza...banu' sa iasa !
5
0
Saltati un zid de beton in buza marii,intrarea la mare sa fie ca cea de la metrou pe baza de cartela .FUTU-VA IN GAT DE SMECHERI
15
0
Stiti ca este ilegal sa inchiriati si plajele latite din fonduri europene.Dana scrie pe voi!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614