REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Plajele s-ar putea deschide de la 15 iunie!

Plajele s-ar putea deschide de la 15 iunie!

Replica API 27 mai 2020 | 21:59 1965

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus, marţi, că nu se pune problema impunerii de noi restricţii împotriva coronavirusului. Tătaru a spus, însă, că dacă numărul cazurilor zilnice continuă să scadă, executivul ia în calcul o nouă relaxare prin deschiderea teraselor de la 1 iunie şi a plajelor de la 15 iunie.

„Deocamdată nu se pune problema (impunerii de noi restricţii - n. red.), noi gestionăm și evaluăm rezultatele fiecărei zile. Duminică am avut 213 cazuri noi, luni tot 213. În schimb, a scăzut numărul persoanelor internate la terapie intensivă - 177. Încă suntem în perioada în care evaluăm weekendul trecut, de la prima perioadă de relaxare, urmând ca de poimâine (miercuri – n.r.) să evaluăm și să gestionăm zilele care au urmat. Suntem într-o perioadă de relaxare, în care sunt respectate poate mai puțin unele reguli de distanțare sau purtarea măștii în anumite incinte, în mijloacele de transport în comun sau la locul de muncă și ne vom adapta după fiecare zi”.

Pe de altă parte, o evoluție favorabilă a epidemiei ar putea aduce măsuri de relaxare, precum deschiderea teraselor:

„În condițiile în care vom avea un număr de cazuri în scădere, de la o zi la alta, ne gândim la o altă perioadă de relaxare, de exemplu, deschiderea teraselor de la 1 iunie. De la 15 iunie, ne gândim la deschiderea plajelor”, a explicat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru la B1 TV, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pusa piedica pe strada sa cada in suvita!Vede i as dintii sparti si arcada sangeranda!Pamflet
0
2
prost mai esti Bucur Ionel. retard chiar
0
2
Veneam la mare pentru copil 3 persoane o familie la Venus a fost bine 2 ani la rind anu trecut la constanta hotel nou 4 stele mincare foarte proasta ,hotel nou pe malul lacului ,plaje murdare ,pline de alge ,mai vezi si cite un jmecher de constanta care jigneste lumea pe aici ,ca venim cu 2 bani ,ce sa zic ,atita va duce capu.
3
2
daca lociuesc la faleza nord am voie sa merg la plaja sa pun un prosop sa intru in apa,miine de exemplu?cine stie?
2
0
Mai bine inchise toata vara sa scapam de toti needucatii care vin cu doi bani sa se creada mari turisti
6
1
cu partidele astea, daca nu erau ele mergea tara mult mai bine !
2
0
Pensionar.Mai stau am 240 milioane pentru Frangheti&Grigore.
0
4
Liberalii lulii sunt singurul partid din Europa de astazi care nu au luat nici o masura sociala pt poporul sau. Daca era Boc sau actualii pnl-isti bunica-ta murea cu pensia de 100 de lei si salariul minim era tot de 700 de lei brut. Pdl-isti , actualii PNL nu au stiu decat sa fure pt cei care acum s-au dat la fund: Videanu, Berceanu, lenuta Udrea, Bercea mondialul , blaga, etc ...nu mai am loc sa ii enunt pe toti
4
4
Ce bine era daca erau psd-isti la guvernare . Tare mult mear fii placut . Poate ca doar asa aveau sa inteleaga prostimea cum psd-isti neau lasat in curul gol fara nici o minima protectie . Asa a cazut beleaua pe pnl si prostimea nu a inteles si nu intelege ca daca visteria tari a fost lasata goala , este cam greu sa faci fata unei situatii de criza . Dar cui sa ii explici toate astea .
10
4
Bai prostule liberali s-au opus intrari in patrulaterul Grecia-Bulgaria-Romania-Serbia,tocmai pentru ca tratatul asta faciliteaza schimbul de turisti intre cele 4 tari,ori Greci,Sarbi sau Bulgari nu prea se ingramadesc sa vina in Romania pecand romani merg la Bulgari de exemplu si fara facilitati,asa ca straduitiva mai afaceristilor sa apropiati raportul pret--calitate la serviciile pe care le oferiti daca vreti sa deveniti competitivi macar cu Bulgari.
6
0
...Liberali escroci ! Tineti poporul in tensiune si foame , nenorocitilor . Regret ca v-am votat !
4
10
E plaja lu' ma-ta ca sa mi-o deschizi?!?!
5
5
Abia astept sa imi dau voucherele dedicate doar superserviciilor de turism din Romania. Pentru tarile vecine nu imi ajung banii si nici zilele libere care se termina pe vouchere. Asa ca, saracie. Corona.
5
0
sezlongurile. Sunt sursa de infectii si bacteria. Aviz DSP, INS, OPC.
18
2
la bulgari,sau greci,croati,muntenegru,albania,cand le deschideti?adica sa semnati acel tratat,sau ne tineti ostatici sa mergem pe plajele machidonilor?poate vreau sa platesc o mie de euro pentru 6 nopti in bulgaria decat in latrina fosta statiune mamaia.ma rog fiecare cu preferintele sale.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102