REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Plajele, TRANSFORMATE în piste pentru defilare: Au VENIT BIZONII LA MARE! VIDEO

Plajele, TRANSFORMATE în piste pentru defilare: Au VENIT BIZONII LA MARE! VIDEO

Replica API 18 iunie 2019 | 00:10 462

Sezonul estival a animat stațiunile de la malul mării, transformându-le într-un ”amalagam”. Iar din acest peisaj pestriț nu au lipsit nici bizonii care au venit la mare și nu au putut să se îmbăieze fără mașinile din dotare. Unii au fost mai cu ”bun simț” și au decis să nu ajungă, totuși, până în apă, pe când alții și-au propus să nu plece acasă fără sare pe tablă.

Așa se face că la finele săptămânii trecute, în Eforie Sud, un episod din ”serialul” prezentat mai sus s-a turnat fix pe plajă, în apa mării. Numai că autovehiculul s-a simțit atât de bine cu valurile gâdilându-i pragurile încât a refuzat să se mai urnească din loc, adâncindu-se cu cauciucurile-i gingașe în nisipul ud. Șoferul a fost nevoit să cheme ajutoare, iar la fața locului a fost o adevărată desfășurare de forțe. În cele din urmă, cu chiu, cu vai, au reușit să urnească autoturismul. Și asta nu e tot. Tot sâmbătă, un alt șofer din categoria bizonilor a intrat cu mașina pe plajă, în Constanța, făcând slalom printre oameni. Iar dezmățul a continuat și luni, 17 iunie, când un alt individ a ales să facă o plimbare pe malul mării, dar cu bolidul. ” Santa Marina Bay, "B-707-BBY"...cred că noi făceam plajă unde nu trebuie”, a scris o persoană pe grupul de Facebook Parchez ca un bou, mesajul fiind însoțit de imagini. De menționat este faptul că sezonul estival abia a început. De asemenea, de reținut este că accesul cu vehiculele pe plajă este interzis, iar amenzile nu sunt tocmai mici.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cocalarii cu masini,alti rahati cu ochi care arunca gunoaie si chistoace unde apuca,hoti,imputiti ,tot felul de gunoaie sociale se afla din pacate in plina crestere numerica in cadrul lejer creat de o societate permisiva cu asa ceva. Romania se degradeaza zilnic,in fiecare secunda. Amin.
1
0
Litoralul pare scapat de sub control. Umbrele, sezlonguri obligatorii, mancare indoielnica, masini pe plaja, parcari pe iarba, lipsa de bun simt, golani si drogati. Treaba e ca unii locuiesc in zonele abuzate de astfel de indivizi . E o forma de agresiune care tine toata vara pe care trebuie sa o suportam. De ce?
6
0
astia de la tv in special protv , arata numai curveturi si cocalari , dar imagini cu masinile pe plaja nimic. Se fac ca nu le vad . Dedu si trupa sa de muhaiele se fac zilnic de ras.
3
0
Apelati la mine varu meu are si tractari
4
0
sigur ca faci si tu parte, papagal cu permis luat pe spaga, 500 de euro este, asa scriu prin ziare...!!!, care merg pe plaja cu masinile... Bai zdrentelor, de unde mortii vostri veniti sau stati prin judet!!!!!!!!!!!!! LUATI-VA NISTE NISIP, turnati-l pe camp, daca mai aveti unde, ca au vandut muistii de edili tot, si PLIMBATI-VA ACOLO PE NISIP CU MASINILE!!! AI INTELES, BAI JEG RETARDAT CE ESTI??? PE TERMEN LUNG ESTE NASOL CA SA VADA COPIII ASA CEVA PT CA SI EI VOR PROCEDA LA FEL, DACA NU SUNT AMENDATI DE RUTIERA SAU LOCALA! IN CEEA CE PRIVESTE DEPASIREA VITEZEI, VOR LUA AMENDA DE LA RUTIERA!
2
1
Nimeni nu pleaca de acasa cu gandul de a omori pe cineva! NIMENI! In alta ordine de idei, pe termen scurt, toate aceste manifestari ale idiotilor, ca tine de altfel!!!..., reprezinta ceva foarte rau pt civilizatia unui popor. Ce sa vada copiii care cresc, ca stim ca multe chestii de educatie nu si le iau de acasa si le iau de pe strada!?! Cu asemenea gen de educatie, in ghilimele, de a incalca legea si cu faptul ca televiziunile au ordin sa arate toate cacacioasele care caca copii la 12 ani, cu scandaluri, cu drogati, cu batai, poponari si lesbiene, plus aurolacii astia, din care mai mult ca
2
0
nici nu stiu de ce te bag in seama, garcea retardat ce esti!!! Inainte de toate faptul ca cineva depaseste viteza cu 10-20 km in localitate si POATE, repet, POATE fi implicat intr-un eveniment rutier, nedorit de altfel de nimeni, este la mana hazardului si abilitatilor conductorului auto sau a pietonilor care stau cu nasul in telefon si se implica in traversarea strazii pe trecerea de pietoni. Teoretic vorbind, chiar daca s-ar lasa cu persoane ranite sau mortaciuni, pe termen scurt, reprezinta o TRAGEDIE!
1
0
sinucide-te! faci urma pamantului degeaba!
4
1
Trebuie turnat asfalt. Altfel bizonii vor da in judecata statul pt ca le-au ruginit suv-urile in apa. Observati in foto ca sunca se bronzeaza mai bine la... umbra de nissan patrol.
0
1
Daca ar durea prostia din capul acestor cretini s-ar tavali pe jos!
2
1
Ne mai miram de ce nu avem turism!
5
0
14.56 esti prost de pute carnea pe tine. Asta nu pune viata nimanui in pericol ca merge cu cotetul pe o plaja goala. poate doar pe a lui. daca depasesti 10-20 din viteza legala pe strazi pui viata in pericol tuturor participantilor la trafic si eventual pietonilor. esti un cretin daca faci asta si meriti eutanasiat, dar inainte de asta sa te duci la morga sa vezi autopsii pe cadavre victime ale accidentelor rutiere la DOAR 60-70 kmh.
5
6
Intra cu masinile in apa,de frica sa nu le fie furate de pe cearceafuri!Astept cu interes ziua in care se va ineca vreunul intrat cu masina in mare!
7
0
politiei rutiere si politiei locale!!! pe alde astia nu-i vedeti, bai hahalerelor??? bine ca stati la panda si amendati conducatorii auto care depasesc cu 10-20 la ora viteza legala in localitati-utieristii si pe cei care stationeaza, in masina fiind - localii. hai la cacat, sclavetiti ai pestilor si interlopilor!!!!!!!!!!!!
17
7
Cauta pachetele....
10
1
sigur au venit pescarii cu macarale, ca nu ai csf cand masina e asa
4
0
Sunt votanti psd ca astora nu prea le plac legile...amenda 50000,confiscat utilajul,fara permis vreo doi ani,sa vezi cine mai indrazneste...
18
10
de capitala au ajuns la mare..
20
0
pulitia, politia, militia, gaborii, localarii, nimic ? trebuiau intampinati cu amenda minima de 10.000 lei. Parca asa era ?
23
1
Si cireada este mare !
16
0
astia sunt REZIST la orice!
11
21

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367