REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Plan Urbanistic Zonal pentru plaja Năvodari

Plan Urbanistic Zonal pentru plaja Năvodari

Replica API 8 mai 2019 | 01:12 792

Primăria Năvodari anunță intenția pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal.

Inițiatorul este Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, documentul fiind necesar în cadrul proiectului „Amenajare plajă Năvodari, Eforie Nord, Cordon Eforie Nord – Eforie Sud, Eforie Sud, Tuzla, Costinești, 23 August, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Cordon Venus – Saturn, Mangalia. Actualizare PUZ Amenajare plajă Mamaia și Constanța, județul Constanța”. Terenurile studiate sunt alcătuite din suprafețe de plajă și suprafețe de luciu de apă aferente zonei de îmbăiere, proprietate publică a statului, aflate în administrarea Administrației Naționale Apele Române, prin ABADL.

Cei interesați pot transmite observații și propuneri, în scris, în format electronic prin email sau prin Poștă, la următoarele adrese: stanciu.giorgiana@navodari.ro; Primăria orașului Năvodari, strada Dobrogei, nr. 1, sau radulescusimona@cic.ro ; Consiliul Județean Constanța, Serviciul Urbanism, persoane responsabile cu informarea și consultarea publicului: Giorgiana Stanciu, de la Primăria Năvodari și Simona Elena Rădulescu, de la CJC.

Etapa pregătoare, respectiv anunțarea intenției de elaborare a PUZ-ului este între 6 – 11 mai a.c., elaborarea propunerilor și consultarea documentației – între 13 mai – 7 iunie a.c., iar dezbaterea publică va avea loc pe 10 iunie, ora 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, Sala Mică.

F.B.

Citește și: PUZ-ul pentru plajele din Mamaia şi Constanța va fi actualizat!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului, Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
1
0
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?
2
0
In Mangalia, in spatele blocurilor MG 29 si MG 31, sunt doi smecheri care si-au facut pensiuni turistice si, daca se darama garajele nici pu-lea nu mai vine la ei. Pe locatari i-au inebunit! Parcari si-asa putine ocupate de turisti din toata tara, basca chiolhanuri in curte! Don primar de Mangalia, Don Radu Cristian, daramati urgent garajele si lasati smecherii ca se descurca ei! Asta daca va doare si de amaratii carora le-ati dat 72 de ore sa-si demoleze singuri garajele in timp ce astora nici 172 de zile nu le-au fost sufficient!!! Umblam iar cu OCAUA MICA domn primar!
7
0
Veniti la Mangalia sa vedeti hoteluri si restaurante in buza marii, direct pe nisipul plajii care si-asa a ajuns neancapatoare pentru turistii din toata tara! Daca mai punem la socoteala ca plaja a fost cesionata particularilor cu sezlonguri, umbrele, baldachine..Nici nu ai unde sa mai stai si tu cu cearsaful! Imuibatii sa lafaie iar amarastenii care n-au da un sa scoata milionul sa plateasca locul smecherilor care-au inchiriat plaja, se uita la ei si scuipa-n jos cu naduf si-si baga p-ula-n ea de democratie! Pai asta-i lege! DNA nu se sesizeaza cum a dat Radu Cristian aprobare de constructie,
9
0
Lasati plajele libere de constructii, cat mai naturale !
3
0
Vreau si eu sa iau plaja, ce plm. Am multe amante si tre sa le dau de rontzait!
2
0
Maine vezi un bloc de 10 etaje , direct pe plaja . Civilizarea cu betonu armat , dupa 2003 , a inghitit tot verdele din Mamaia si Navodari . Maine , vor betona si nisipu , fiindca nu este " civilizat " sa-ti intre nisip , sub unghie .
4
0
ptr.Gogu la 13e.13 Pai rahatul de care faci vorbire crezi ca ramane acolo si nu purcede prin apele statiunii Mamaia unde se imbaiaza grangurii tembeli ?
6
0
pe plaja aia soarele apune la ora 14:00 din cauza rahaturilor machidonesti cu 10 etaje construite acolo si cacatul se duce prin conducte ascunse in mare .daca va umpleti de bube sa stiti de unde
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102