REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Plângere penală, privind situaţia agentului termic la Mangalia

Plângere penală, privind situaţia agentului termic la Mangalia

Replica API 2 februarie 2012 | 00:00 322

Problema lipsei agentului termic la Mangalia a ajuns pe masa procurorilor. Asociaţia Drepturi Civile s-a sesizat şi a depus o primă plângere penală la Parchet, prin care acuză situaţia gravă în care se află cetăţenii Mangaliei, aflaţi la mijloc, în luptele politice locale. "Vă aducem la cunoştinţă situaţia dramatică a cetăţenilor din Mangalia, care au rămas fără agent termic în calorifere, pe durata avertizărilor de vremere rea Con galben şi Cod portocaliu de îngheţ. Toată situaţia este rezultatul luptelor politice a tuturor partidelor politice reprezentate în Consiliul Local Mangalia şi a unei societăţi comerciale furnizoare de agent termic (Callatis Therm) care nu respectă minimele norme impuse de legile în vigoare. (...) Având în vedere că nu se respectă prevederile legii, sau măcar stoparea furnizării agentului termic cu un preaviz de 5 zile, ne vedem obligaţi să solicităm tuturor autorităţilor competente tragerea la răspundere a celor implicaţi şi vinovaţi de sistarea furnizării agentului termic în condiţiile critice ale vremii", se arată într-un comunicat al asociaţiei.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ÎMPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU. Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Cei care au nevoie ne pot contacta pentru satisfacție: Email: poulaintherese4@gmail.com
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614