REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PLÂNGERE PENALĂ! Românii din Spania nu sunt serviţi la McDonald's

PLÂNGERE PENALĂ! Românii din Spania nu sunt serviţi la McDonald's

Replica API 8 septembrie 2017 | 00:00 239

Ce jenant!

Ce jenant!

Dezvăluire incredibilă din Spania, de la McDonald’d! O notă internă a lanţului de tip fast-food le cerea angajaţilor să nu servească românii şi ţiganii. FADERE (Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa) a depus miercuri, 6 septembrie, o plângere penală împotriva companiei Mc Donald's din Spania.

Zilele trecute un angajat a dezvăluit un document în care conducerea le cere angajaţilor să nu îi servească pe români şi ţigani, din cauza tot mai deselor înşelătorii ale acestora. În această circulară se mai spune că de mai multe ori aceştia au încercat să îi înşele pe vânzători cu bacnote false, iar când aceştia le spun că nu au să le dea restul sau că nu îi servesc, devin agresivi.

Li se mai recomandă angajaţilor să cheme poliţia ori de câte ori situaţia o cere. Cu sprijinul casei de avocatură Paredes y Asociados, FADERE a depus în cursul zilei de ieri o plângere penală împotriva companiei Mc Donald's, pentru discriminare! De asemenea, FADERE a cerut explicaţii companiei cu privire la această atitudine xenofobă.

Ca urmare a solicitării, FADERE precizează că deja s-a confirmat că respectiva companie va deschide, la rândul ei, o anchetă internă, pentru lămurirea situaţiei. „Spania este o ţară tolerantă şi sunt foarte rare cazurile în care străinii să fie trataţi discriminatoriu. Totuşi, din ce în ce mai mulţi spanioli sunt deranjaţi de comportamentul antisocial al ţiganilor proveniţi din ţara noastră, indiferent că vorbim despre cei care cerşesc în intersecţii sau despre cei care formează reţelele care exploatează cerşetorii”, a declarat Daniel Ţecu, preşedintele FADERE.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adica in c-ta avem cei mai multi si tupeisti tigani,incepand cu piata chiliei si celelalte cartiere.sunt si tiganii corciti cu greci si turci.si da,avand pasaport emis de autoritatile din romania,tiganii...sunt romani.asta e.ca nu suntem noi pe plan local in stare sa-i dresam,e alta poveste.ca ne fac de cacat peste tot si asta e adevarat.Fagadau iubeste tiganii,machidonii si asistatii social buni de munca,le face case,le da terenuri,le plateste utilitatile din banii fraierilor care accepta si va fi votat muuult si bine de mokangii.asta e africa alba,adicatelea C-ta.
0
0
Cum sa nu fie romanii tigani??? Qwer,esti tigan! Accepta, asculta manele. Identitatea ta este cea tiganeasca. Rromani cum ne zic si englezii.
0
0
Tiganii nu s ROMANI ! Romanii doar ii hraneste cu socialul si i inmulteste pe munca lor. Chiar nu avem de gand sa facem ceva cu imaginea si identitatea noastra de Roman ?
13
1
eftimie punct net slash romani-lume-daniel-tecu Hai citit cine este
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218