REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Plângerea penală împotriva lui Klaus Iohannis pentru nerevocarea Laurei Codruţa Kovesi

Plângerea penală împotriva lui Klaus Iohannis pentru nerevocarea Laurei Codruţa Kovesi

Replica API 27 iunie 2018 | 23:17 360

Cătălin Stochiţă, fost candidat la primăria Sectorului 5 şi un apropiat al lui Marian Vanghelie, a anunţat că depune o plângere penală împotriva preşedintelui Klaus Iohannis pentru nerespectarea hotărârii CCR cu priire la şefa DNA, anunţă România TV.

Potrivit documentului, şeful statului este acuzat de abuz în serviciu, nerespectarea hotărârilor judecătorești, uzurparea funcției și neglijență în serviciu. Cetăţeanul care a depus plângerea le-a scris și președinților Parlamentului și le cere suspendarea șefului statului.

"Domnul Iohannis Klaus Werner, având funcția de Președinte al României, refuză să pună în aplicare Decizia CCR nr. 358/30.05.2018, definitivă și general obligatorie, publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 473 din 07.06.2018 privind revocarea din funcție a Procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, doamna Kovesi Laura Codruţa , încălcand prevederile Constituției României", se precizează în sesizare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oligofrenul de la 15:41,vreun docher pensionat,care sta si se imbata deranjand vecinii intr-un apartament ceausist primit pe spaga de la seful sau de la organizatia pcr port,face valuri constant pe ziarul vostru.Ma intreb,sunteti in legatura sau sunteti unii si aceeasi?
0
0
daca osa fie suspendat cred ca osa ne ingrasamtoti cite 10 k dar sa respecte toata lumea legea dela presedinte la ultimul om din tara asta
0
0
mars in mortii ma -tii , ea e la ospiciu , nici nu avea voie sa nasca . Tu si romanul 10:31 sunteti doi muisti cu tati filipinezi , multi , care nu intelegeti nimic din ceea ce se intampla .Romane , stai in casa de la ceausescu , jegosule , psd si alde au 60% la ora actuala , tu nu intelegi ca esti un mos cretinizat ca si mihai sora .
0
1
Astia de la PSD , chiar au scapat toti de la ospiciu si se dau in stamba . Parazitii si analfabetii , guzganii rosii , iata rezolutia la emanatia voastra mizera : Fapta nu exista ! NUP ! Puneti dracului mana pe carte , tiriplici notorii ...
1
1
a rasturnat dumnezeu carul cu prosti, cretini, idioti, hoti, borfasi, analfabeti, puscariais, in ograda ciumei rosii. Interesant este cat vor mai rezista acesti nenorociti
0
1
dorine, esti un psd-ist retard cum de altfel sunt toti din acest partid, mars jigodie
1
2
E un idiot pus de Dragnea - conform Constitutiei, presedintele nu poate fi urmarit in timpul mandatului decat pt inalta tradare. restul se judeca DUPA expirarea mandatului, vezi cazul fostului presedinte Basescu, acuzat tot de Psd-isti pt zeci de tampenii prin 2015
6
3
Cine-i cacatul ala de C .Stoich.....i s-a facut frica lui Dracnea si a pus un sobolan sa il reclame pe presedinte... ce javre!
10
5
Pacat ca suntem condusi de analfabeti, corupti si imbecili ...
10
1
dorine mincami-ai pula de pesedeu jegos si dati-as muie cu cacat de nazist !!! Animalule, cum poti sa debitezi asa prostii !!! Te vad sefii tai pesedeii aia labari si marlani ???
12
5
Stiti cum urlau si tipau evreii in halele in care erau gazati de nazisti? Cineva,cu sufletul de tip Iohannis supraveghea treaba. :La fel de molcom in vorbe,la fel de nepasator la durerile altora,Iohannis se comporta fix ca unul ce admira cum mor oamenii in chinuri.Da,poporul roman,despre asta e vorba dar ce conteaza? El se plimba,schiaza,se simte ,,confortabil'',ca un prof de fizica ridicat aiurea in cerurile societatii. Ce pula mea,e un geniu!
7
15

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218