REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Plângeri peste plângeri vizavi de un bar din Piaţa Ovidiu! Reprezentanţii localului NEAGĂ acuzaţiile

Plângeri peste plângeri vizavi de un bar din Piaţa Ovidiu! Reprezentanţii localului NEAGĂ acuzaţiile

Replica API 9 martie 2017 | 08:41 476

Cei care locuiesc în Piața Ovidiu sunt nevoiți să suporte într-o mică sau mare măsură gălăgia din cauza zecilor de localuri! Un caz concret se înregistrează pe strada Revoluției unde locatarii blocului L9 și L12 au ajuns la capătul răbdării. Aceștia acuză faptul că localul Old Fashioned Cocktail Bar nu ține cont de reguli și devine club de noapte! Însă, reprezentanții barului neagă acuzațiile!

Constănțenii care locuiesc pe strada Revoluției, mai exact în blocurile L9 și L12, susțin sus și tare faptul că localul care funcționează în zonă le disturbă liniștea. Mai exact, este vorba de Old Fashioned Cocktail Bar împotriva căruia oamenii au depus mai multe plângeri. “Pentru a "n”-a oara vă sesizăm faptul că la parterul unui bloc cu 11 proprietari cauționați activitatea ilegală a unui club de noapte Old Fashioned Coktail Bar care este autorizat ca și cafenea, iar ei funcționează ca și club de noapte.

Am făcut nenumarate sesizări atât în scris, cât și telefonic în legătură cu nenumăratele ilegalități ale acestei societăți fără ca Primăria să ia vreo măsură. Această societate funcționează ilegal, prelungindu-și programul până la orele 4-5 dimineața fără ca nici o autoritate a statului să ia vreo măsură coercitivă, exasperând proprietarii din imobilul unde acest club își desfășoară activitatea în mod absolut ilegal”, a precizat revoltat un locuitor. Situația că este chiar mai gravă! Asta pentru că mai mulți locatari au decis chiar să se mute din cauza pub-ului.

“Proprietarii din bloc au ajuns să spună că se mută pentru că nu interesează pe nimeni. Asociația de Proprietari a înștiințat că își retrage acordul dat în 2014, poate în al 12-lea ceas pricepeți că la parterul unui bloc de locuințe ați autorizat un club de noapte care ne-a exasperat cu gălăgia”, a adăugat locatarul. Pe cealaltă parte, reprezentanții localului neagă vehement toate acuzațiile! “La ora 1 noi închidem. Noi suntem un cocktail bar, în nici un caz discotecă. Dânșii au spus că facem și în timpul săptămânii, în nici un caz. Noi, în cursul săptămânii închidem la ora 23. Deschidem la ora 9-10 dimineața și suntem trei persoane care lucrăm și vă dați seama că nu putem sta mai mult de 12-13 ore la muncă. În weekend, deschidem la ora 12 și închidem la ora 1.

În nici un caz nu stăm cum scriu dânșii în plângere până la ora 4-5 dimineața. O dată pe lună, mai avem sâmbătă niște petreceri, dar am stat până la maximum ora 2. Sâmbătă au venit cei de la poliție din nou și au notat că nici măcar nu era muzica tare, nu ne-au dat amendă. Îmi pare rău că nu ne mai dau acordul vecinii, dar oricum vom funcționa până la ora 23-24. Oricum vom face ceva, nu vom mai da muzica tare, dar în nici un caz nu este cum spun dânșii”, a precizat Mihai Matei, managerul localului.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a fost oare cineva sa verifice : nu au tuoalete iar barul este din 1900 toamna, verificati baiii, voi astia ce mancati bani de pomana !
1
0
12--13 ore pe zi ? ITM- ul se aude? dati prost cu artimetica bai avortonule lucrari cel putin 13-14 ore le platesti si ore de noapte ?
4
0
Autorizatia de functionare pe ce orar este Diana?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218