REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Plantaţie de cannabis, descoperită în Chirnogeni - vezi video!

Plantaţie de cannabis, descoperită în Chirnogeni - vezi video!

Replica API 3 noiembrie 2011 | 00:00 115

Poliţiştii Secţiei 9 Rurală şi cei de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa au reuşit să pună mâna pe 3 indivizi care se ocupau de cultivarea cannabisului, pe raza comunei Chirnogeni. Oamenii legii au descins, în cursul zilei de joi, la locaţia unde aveau indicii că se plantează planta interzisă cu efect halucinogen. Poliţiştii au găsit, într-o seră în forma litereu "L" şi cu un volum destul de mare, toate instrumentele necesare cultivării unor astfel de plante. S-au găsit instalaţii de irigat, de iluminat, de aerisit, de măsurat umiditatea şi alte instrumente, care au fost confiscate pentru cercetări.

Iată comunicatul IPJ:

"Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, împreună cu poliţiştii antidrog din cadrul BCCO Constanţa, verificând o informaţie despre o cultură ilicită de cannabis organizată în sere artizanale, în curtea unei locuinţe din sat Credinţa, comuna Chirnogeni, 03 noiembrie a.c., ora 13.15 au prins în flagrant trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 37 ani, din Constanţa, în momentul în care se deplasau de la imobilul respectiv, cu două autoturisme, în care se aflau echipamente şi substanţe folosite la cultura ilicită, cât şi cantitatea de aproximativ 20 kg masă vegetală verde.

La momentul flagrantului, suspecţii nu au oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, încercând să spargă barajul acestora.

Oamenii legii au făcut uz de armamentul din dotare în condiţiile legii, fără a se înregistra victime sau pagube materiale, reuşind să-i blocheze şi imobilizeze pe cei trei bărbaţi.

Acestora li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de "cultivare, producere, punere în vânzare, transport şi alte operaţiuni privind circulaţia drogurilorde risc, fără drept" şi "asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni".

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor DIICOT, Serviciul Teritorial Constanţa, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi luării măsurilor legale".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367