A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(https://www.replicaonline.ro/rbin/data280000/plan_politia_locala_navodari_01.jpeg_t.jpeg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: module/modul-header.php

Line Number: 69

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/module/modul-header.php
Line: 69
Function: getimagesize

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/template.php
Line: 2
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 184
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 71
Function: post

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Planul de Ordine al Poliției Locale Năvodari, aprobat de Consiliul Local. Iată cum vor acționa polițiștii locali!

Planul de Ordine al Poliției Locale Năvodari, aprobat de Consiliul Local. Iată cum vor acționa polițiștii locali!

Replica API 25 martie 2019 | 08:58 456

Consilierii locali din Năvodari au aprobat, în cea mai recentă ședință de Consiliu Local, Planul de Ordine și Siguranță Publică al Poliției Locale pentru anul 2019.

Planul de Ordine și Siguranță Publică al Poliției Locale, valabil pentru anul în curs și adoptat de Consiliul Local Năvodari prevede, printre altele, împărțirea orașului în zone de patrulare, misiunile la care vor participa polițiștii locali, cât și modul în care vor acționa.

Astfel, Năvodariul este împărțit în trei zone de patrulare: zona 1 – în partea de norv-vest a orașului, de la strada Constanței până la limita administrativ teritorială cu comuna Lumina – cartier Grup Social Peninsula; zona 2 – parta de sud – vest a orașului Năvodari, de la strada Constanței până la limita administrativ teritorială cu comuna Lumina, cartier Depozitul de lemne; zona 3 – cartier Midia Sat, cartier Tabără, cartier Depozit 10, cartier Mamaia Sat, B-dul Mamaia Nord până la limita administrativ teritorială cu municipiul Constanța.

Printre misiunile specifice ale Poliției Locale, menționăm: pe linie de ordine și liniște publică: menținerea ordinii și liniștii publice în locurile stabilite prin planul de ordine și siguranța publică, în zona unităților școlare, sanitare, în parcările auto aflate pe domeniul public sau privat al orașului, în zonele comerciale și de agrement, în piețe, cimitire etc; constată contravenții și aplică sancțiuni pentru nerespectarea legislației privind deținerea câinilor periculoși, privind programul de gestionare a câinilor fără stăpân și sesizează serviciile specializate pentru gestionarea câinilor fără stăpân, despre existența acestor câini și acordă sprijin personalului specializat în capturarea și transportul acestora la adăpost; pe linia rutieră, polițiștii locali din Năvodari am atribuții în: asigurarea fluenței circulației, având dreptul de a efectua semnale regulamentare de oprire conducătorilor de autovehicule exclusiv pentru îndeplinierea atribuțiilor conferite de legea în domeniul circulației pe drumurile publice; verifică integritatea mijloacelor de semnalizare rutieră și sesizează nereguli constatate privind funcționarea semafoarelor, starea indicatoarelor și a marcajelor rutiere și acordă asistență în zonele unde se aplică marcaje rutiere; constată contravenții și aplică sancțiuni pentru încălcarea normelor legale privind oprirea, staționarea, parcarea autovehiculelor și accesul interzis, având dreptul de a dispune măsuri de ridicare a autovehiculelor staționate neregulamentar; constată contravenții și aplică sancțiuni pentru încălcarea normelor legale privind masa maximă admisă și accesul pe anumite sectoare de drum, având dreptul de a efectua semnale de oprire a conducătorilor acestor vehicule; constată contravenții și aplică sancțiuni pentru încălcarea normelor rutiere de către pietoni, bicicliști, conducători de mopede și vehicule cu trancțiune animală etc.

Potrivit planului, Direcția Poliția Locală Năvodari are 38 de lucrători, împărțiți astfel: 23 de lucrători la compartimentul de ordine și liniște publică, 11 la compartimentul circulație rutieră, unul la evidența persoane, iar trei la compartimentul protecția mediului disciplina în construcții. Personalul are în dotare armament și muniție letală – pistoale Glock calibru 9 mm, cartușe cu miez de oțel, stații radio portabile, mijloace de autoapărare, precum tonfe, spray lacrimongen, scuturi, căști, veste multifuncționale, fluiere.

În imaginile atașate articolului, vă prezentăm atât atribuțiile polițiștilor locali, cât și ceea ce le este interzis, dar și modul în care trebuie să acționeze în diversele situații în care sunt solicitați.

Mai multe informații puteți găsi AICI .

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia locala niste slugi pripasite pe linga un ciolan
2
0
Ilie, electromecanic, dat afara din Rompetrol, mare puslama, mai este consilier la Navodari?
2
1
Va rugam sa ne dati informatii, legitime dealtfel pentru ca sa trebuie sa fie publice, legate de cazier, studiile si salariile politistilor locali.
6
0
Balosu fratele meu!
4
0
Bre dai criza mare. Nici un angajat cu studii juridice. Macar un procuror dat afara de slugarel de la DNA.
3
2
Balosu regele spagilor din pol locala navodari.
13
0
Acei consilieri nu au nici in clin , nici in maneca cu munca de politie ! Unul din ei e fost puscarias , altii sunt patroni imobiliari cu multe terenuri si cladiri, iar altii sunt carciumari ! Bineinteles ca acest Plan de ordine este facut astfel ca Politia Locala Navodari sa le pazeasca in primul rand proprietatile lor ! Cat despre cetateni ... daca mai raman lucratori ! Doar 3 lucratori la Disciplina in constructii ?! La ce haos este pe zecile de santiere din Tabara sau Oras ! Dar ce pretentii sa ai cand Comandantul are firma de constructii si doar un curs de agent de paza ?!? "Succesuri"!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614