REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Planul PNL de debarcare a lui Tăriceanu

Planul PNL de debarcare a lui Tăriceanu

Replica API 9 februarie 2015 | 00:10 257

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, sâmbătă, că schimbarea majorităţii la Senat, care ar duce la înlăturarea lui Călin Popescu Tăriceanu din funcția de președinte al Camerei superioare, ar putea fi anunţată într-o săptămână sau două.

”Dacă discutăm despre încercarea noastră de a schimba majoritatea, probabil că o să o anunţăm în viitorul, probabil săptămâna viitoare, în două săptămâni, eu mi-aş dori să fie cât mai repede, pentru că Senatul este o Cameră importantă. Cred că această Cameră trebuie să aibă amprentă liberală şi la conducere. Acest lucru nu l-am ascuns public, încercăm schimbarea preşedintelui Senatului, în schimb, aş dori să facem lucrurile înainte şi să vedem cum se va întâmpla”, a declarat Gorghiu.

Aceasta a refuzat să spună însă de câte voturi ar mai avea nevoie pentru majoritate pe motiv că este ”o matematică atât de seacă”, precizând că se va vedea când o să depună solicitarea de schimbare a preşedintelui Senatului..

Lidera PNL a confirmat totodată că preşedintele Klaus Iohannis știe despre intenţia liberalilor de a obţine majoritatea.

”În ceea ce priveşte intenţiile PNL, să ştiţi că nu au fost deloc oculte, au fost spuse public, l-am informat şi pe preşedinte despre intenţiile noastre. Au fost decizii politice luate în şedintele politice ale PNL. Nimic nu se întâmplă pe sub masă, nimic nu se întâmplă ascuns, totul va fi cât se poate de transparent. Da, există această intenţie. Când se va materializa ea, veţi vedea”, a precizat Gorghiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218