REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Planuri mari în privinţa infrastructurii din municipiul Constanţa

Planuri mari în privinţa infrastructurii din municipiul Constanţa

Replica API 25 septembrie 2017 | 23:37 437

Consilierii locali municipali constănţeni vor discuta, în şedinţa programată în data de 29 septembrie, pe seama unui proiect privind aprobarea Incheierii Acordului de asistenţă tehnică dintre municipiul Constanţa şi Banca Mondială. De asemenea, în cadrul aceleaşi şedinţe, pe ordinea de zi figurează şi “aprobarea Pre-Acordului de finanţare dintre municipiul Constanţa şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie- şi Dezvoltare”, proiect iniţiat de primarul Decebal Făgădău. Este vorba despre un plan al primăriei de modernizare a infrastructurii din municipiu – un sistem integrat.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sunt in stare sa repare un amarat de pod, ce sa mai vorbim de infrastructura????
2
0
DE UN AN TOT PROMITETI CA FACETI ANGAJARI LA POLITIA LOCALA. AVEM NEVOIE DE POLITIE PE STRADA
2
0
Fagadaule uita-te coae la cum arata orasul... este lumea a 4-a! Bande de interlopi,traficanti de droguri,bisnitari,curve,drogati,tigani la cersit,ciungi in intersectii,betivi si drogati la volan,carute cu cai,gunoaie peste tot ,transport in comun imputit,ziua si accidentul mortal,fara apa calda,blocuri imputite,caini vagabonzi,praf,mult praf.oricand pot adauga la lista bai cacatule de primar scarbos si arogant.
9
0
Ce alte datori pai voi ingropati cinstanta in datorii si vreti sa furati juma din bani nu mai aveti ce fura si va imprumutati
7
0
Iar ma provocati sa va dau peste bot ..constanta a ramas in urma fata de celelalte orase mai precis e o cocina imbacsita de tigani si bisnitari la tot pasul un oras cenusiu o mahala ..nu se va face nimic nici un proiect major si asta ptrca e condus de o haita de machidoni nenorociti in toate domeniile ..ptr. cine nu stie multe famamilii se muta definitiv in alte orase din transilvania ..veti ajunge sa fiti ocoliti de toata lumea k si STREHAIA ...
9
2
Odata instalati in functii,majoritatea celor aflati la putere viseaza ca sunt Dumnezeu pe pamant. Eroare, numai tampenia si aroganta lor fac asa ceva posibil. Altfel, daca ar reliza ca sunt niste angajati platiti de cetateni, ar vedea trista realitate a Constantei: alei neluminate noaptea, spatii verzi distruse de interese meschine, locuri de joaca periculoase, spital dotat necorespunzator, sute de angajati pe baza de curvenie, pupincurism si makidonism, tiganime si cersatori si drogati cu miile, un oras si o Mamaie unde golanii fac legea, parlamentari de tot rahatul, un Stroe nenorocit..
16
1
Urlati degeaba! I-ati votat atat voi cat si familiile voastre, acum sa-i suportati!
12
2
alt proiect "maret" marca fagadau ce se va sfarsi ca toate celelalte - LAMENTABIL!
16
1
Fagadaule orasul arata ca ferentari. Arogant basinos comunica in cristosu ma-tii cu cetatenii afla ce isi doresc. Tu si muncitorii tai de la primarie lua-v-ar casele foc sa vi se intoarca insutit toate crimele pe care le-ati facut.
20
1
Buna asta cu strada Stefan cel Mare, erau ieri cativa turisti straini, nu stiu de unde, probabil de la vreo nava de pasageri si se uitau uimiti la mizeria si putreziciunea acelui asa numit "centrul" Constantei... RUSINE la toti primarii indiferent de unde au fost. Daca vreti sa vedeti sau sa va plimbati cu familia in centru mergeti la Navodari, ca sa numai vorbesc de orase in care centrele au devenit aproape Europene, vezi Brasov, Craiova, Buzau etc etc.
18
1
Asta nu cunoaste strazile din Constanta. Simplu : afost vreodata sa vada cum arata Esplanada de la plaja Modern sau str. Stefan cel Mare? Daca ar fi fost n-ar arata cum arata acum.Viseaza si asta ca si altii,pe banii nostri.
19
1
vrajealaaaaa
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218