REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Planuri pentru Revelion. Ce spun constănţenii

Planuri pentru Revelion. Ce spun constănţenii

Replica API 19 noiembrie 2016 | 00:00 119

O lună și 2 săptămâni a mai rămas din anul 2016, iar toată lumea este gata să primească cu încredere noul an. Bugetul oamenilor este mai mare, după cum reiese din declarațiile acestora, iar multe restaurante au deja rezervat tot localul. Bugetul mediu pe care un constănțean îl va cheltui la cumpăna dintre ani este de 350 de lei.

Fie că este o petrecere la restaurant, o adunare a familiei la cineva acasă, ori ieșit în club, constănțenii sunt mult mai dispuși să se distreze pentru anul 2017 care urmează. Ofertele sunt deja expuse pe rețelele de socializare și pe site-urile localurilor, existând chiar pachete de cuplu sau familie. Astfel, o ofertă la un restaurant cu pretenții din stațiunea Mamaia oferă meniu fix, open bar și două formații cunoscute la prețul de 520 de lei/persoană. Un alt restaurant propune o petrecere tematică – Black and White Party, pentru suma de 450 de lei/persoană.

Ofertele nu sunt toate atât de costisitoare. Un alt restaurant din orașul Constanța, oferă o seară magică, de neuitat, pentru doar suma de 300 de lei/persoană, unde este totul inclus. Pentru tinerii dornici de distracție, cluburile țin petreceri tematice, unde prețurile pornesc de la 50 de lei/ persoană și urcă până la 200-250 lei. Cei care nu vor să facă trecerea dintre ani cu prea mulți oameni, închiriează vile sau apartamente în stațiuni, pentru a se distra într-un cadru restrâns.

Astfel, o vilă este închiriată cu 1.000-2.000 de lei pentru noaptea de revelion, iar astfel, tinerii vor plăti maxim 150 de lei pentru rezervarea spațiului, iar restul alimentelor și băuturilor vor fi achiziționate la comun din supermarketuri. Cei mai conservatori, se vor restrânge la petrecerile de acasă, în familie, care necesită cel mai mic buget – masa asigurată de gazdă și voia bună de oaspeți. „Eu o să ies în club cu iubitul și câțiva prieteni. Deja am rezervat și am plătit. Am dat 140 de lei pentur un club mai de fițe din oraș. Sper să ne distrăm”, a spus Ana Maria.

„Nu sunt genul de om care să meargă prin localuri. Am să fac cu niște prieteni la cineva acasă. Facem chetă pentru alcool, iar părinții vor asigura mâncarea. O să o ținem și două zile lată dacă e să ne permită bugetul. Distracția înseamnă să ai oamenii cu care te simți bine alături. De asta am nevoie de Revelion.”, a spus Mihai. „O să fac în familie, la restaurant. Plătim 300 de lei/persoană, dar merită. Acum mai trebuie să îmi caut rochia perfectă, să fac programarea la unghii, la coafor și machiaj și sunt pregătită pentru un Revelion de poveste.”, precizat Maria. Oamenii sunt dispuși să ofere mulți bani și pe garderobă. „Pe lângă Revelionul care mă costa 150 de RON, mai dispun de 300 de lei pentru rochie și vreo 200 de lei pentru pantofi. Coafatul și machiajul mă va ajunge unde va la 150 de lei. Anul acesta îmi permit să mă răsfăț.

Am câștigat mai bine la locul de muncă, iar acum îmi permit să investesc în ultima zi de an să fie de neuitat”, a precizat Oana. Multe restaurante și localuri au locurile aproape epuizate, rezervările fiind făcute încă de la începutul lunii noiembrie, iar pentru restaurantele de fițe, rezervările sunt făcute și de luni de zile. „Avem 50% capacitate ocupată pentru Revelionul 2017, unde pregătim o petrecere tematică. Oamenii vor avea parte de multe surprize, locația punând la dispoziție un meniu complet, o gamă variată de băuturi și cocktailuri, trupe care vor menține atmosfera, un DJ pentru restul serii, fântână de șampanie, dar și multe alte suprize. Evident, nu va lipsi focul de artificii pentru a marca trecerea anului. Ne așteptăm să epuizăm locurile la începutul lunii decembrie. Au existat cupluri care au rezervat încă din martie-aprilie 2016, pentru a fi siguri că vor avea loc.”, a spus Andreea, PR-ul unui restaurant din Mamaia.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614