REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Planurile lui Cătălin Grasa, managerul Spitalului Judeţean Constanţa

Planurile lui Cătălin Grasa, managerul Spitalului Judeţean Constanţa

Replica API 8 iunie 2017 | 00:00 247

Teleconferinţă

Teleconferinţă

Cătălin Grasa

Într-o teleconferință, care s-a desfășurat miercuri, 7 iunie, între managerul Spitalului Județean Constanța, Cătălin Grasa, cu secretarul de stat de la Ministerul Sănătății, Cristian Vasile Grasu, s-a discutat despre renovarea și modernizarea instituției, dar și de echipamentele necesare pentru Unitatea de Primiri Urgențe. Managerul unității spitalicești a precizat că echipamentele sunt necesare pentru o modernizare la zi a secției UPU.

„Am avut o discuție cu secretarul de stat Grasu, care se ocupă de partea cu urgența. Pe axa 8 de dezvoltare, toate UPU-urile din România au făcut depuneri pentru renovare, modernizare, estimări de lucrări și echipamente. Noi am mers pe o renovare și modernizare de o valoare estimativă de 8,7 milioane RON + TVA.

Echipamentele propuse de cei din Urgență, cu care ar vrea să doteze această secție, ar fi de 4,168 milioane de RON + TVA. Dintre echipamentele propuse enumerăm: targă radio transparentă pentru resuscitare și terapie intensivă – 10 bucăți, monitor funcții vitale – 20 de bucăți, ecograf Dopper cu ultrasunete portabil, aparat de ventilație pentru camera de resucitare – 8 bucăți, aparat de ventilație portabil – 6 bucăți, analizaor gaze sangvine, analizor biochimie, analizor urină, analizor pentru markerii cardiaci, centrifugă, și altele.

Ultimele lucruri sunt legate de laboratorul de analize, trebuie reclădit și să fie cu echipamentele aduse la zi, ca și standard. A fost discuția asta și vom rămâne în continuare în legătură cu Ministerul Sănătății și cu domnul secretar de stat. Pregătim hârtiile împreună cu Consiliul Județean Constanța, pentru că în colaborare cu CJC vom face aceste proiecte pe fonduri europene”, a precizat Cătălin Grasa, managerul Spitalului Județean Constanța.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SAMACACPEFATATADEJEGOSINPUTITOPARITSISAAIPARTEDEBUBELACURSIMIINISCURTESANUPOTISATESCAPINI. NIMICUUUULE
0
0
SAMACACAPETINENIMICULECEESTI.SAAIPARTEDETOAATEBUNELE''CARELEAIFACUTPINACUMA.SAMASUGILAMATTUCUMATAJEEEGULE.
0
0
Daaaa pe axa 8 de dezvoltare sa ma zugi la ranga tu pastosule fainosule.Daaa ia si niste prieteni cu tine sa ma rezolvi la mat felatie sami faci.Ca tine ii plin cimitirul baieti buni cu toti.Belimisar in mata japita far constiinta.Esti jalnic.
0
1
La o conferinta menegerul hai sa revenim la realitate.Corect ii asa.La o conferinta POLITICIANU PSD Grasa.Asa ii corect sa inceapa asa zisa stire de hindel.
1
0
de la biscuit aia te-ai facut ditamai gica din coteata omule.sau de la nesimtirea si nepasarea cu care tratezi oameni propri angajati in fapt.dute dupa capatina nestiutor mik.
0
0
Planuri cum sa nu.Cel mai arzator ii sa mergi dku dupa Capatina.Asta ii planul principal al tau sluga politica.
0
1
Planurile lui Grasa.... Spaga grasa, cat mai grasa. Atat!
2
0
Nu stiu ce a facut capatana, dar a lasat o gramada de sectii renovate. Grasu asta nu a facut nimic. Unde e radiotetapia? Merge mangla aia de angiograf de la academie ? La pol 2 zac aparate nefolosite. Un incompetent. Nimic nu a facut. Il doare de UPU. UPU nu e spitalul. Sau poate nu stie..
4
0
Bravo doctore! Cu barfe cretne sau nu, Spitalul trebuie sa fie cat se poate de dotat tehnic dar si cu un personal mai decent in atitudinea fata de pacienti. Pt cretinii care tot manca rahat pt ca sunt niste nulitati ascunse in spatele anonimatului, ganditi-va javrelor ca atunci cand ajungeti la spital, va rugati la toti sfintii sa aiba " hotii" aia sa va salveze. Nimic de ziz, spagile si nesimtirea cadrelor trebuie sa inceteze, dar cum, cand majoritatea dintre noi, nu fac decat sa mance seminte si rahat. Din gura!
2
5
RENOVARE MODERNIZARE.O ASA SCIRBA MA INCERCA DE ASA ZISUL MENEGE DE NUMA NUMA.SE DA FALNIC SI INTERESAT IN FAPT NU II NIMIC DE DINSU DECIT SLUGARNICIA SI CAM ATIIT.DA DA SLUGARNICIE POLITICA.DE INTERESUL FATA DE TALPA URBEI FATA DE OAMENI SIMPLI E VAI SI VAI.URITA FIINTA UMANA.
6
0
Bla bla bla vrajeli de adormit
8
0
da-le naibii de teleconferinte si pune osul la treaba ! nu face nimic Grasa ! este un incompetent notoriu si din pacate trage si spitalul dupa el. mai vreti guvernare psd? atunci asteptati cu mainile in san dezastrul!
7
0
Mai bine il transforma in spital de psihiatrie . Palazu este neincapator si nici investitii prea mari nu necesita .
7
1
Sigur ca vrea. El vrea si altii pun semnaturile. Vai de aia de la achizitii ce o sa fie pusi sa semneze !
8
2
Felicitari dlui dr Grasa sunt persoane care nu mai au incredere in sitalul de stat dar...clinicile particulare unde se duc si bani de la casa de sanatate sunt chiar periculoase si in criza de specialisti ...
2
8
Te doare capul. Nu s-a facut nimic. Spitalul este pe topogan
6
0
Bravo...felicitari cuplului Grasa -Grasu...
2
7
Ala e un spital de amatori. Totul se bazeaza pe incercari, dar chiar si asa, la un nivel maxim de amatorism. Luati orice spital din tara ca exemplu. Mai bine il daramati si faceti mall, spuneti ca nu avem si gata, decat sa omori oameni, intr-un mod amator...
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102