REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Plasty Prod, de la benzinării, la producţia de cârnaţi

Plasty Prod, de la benzinării, la producţia de cârnaţi

Replica API 25 mai 2017 | 00:00 1444

Muhscină se diversifică. Începe să miroasă a... Gepeto!

Muhscină se diversifică. Începe să miroasă a... Gepeto!

Gheorghe Muhscină

Nebănuite sunt căile afacerilor de la malul mării! Au făcut să lumineze farmacii, benzinării, sedii de bănci ori companii de telefonie mobilă, iar acum se pregătesc să distribuie... cârnaţi!

Înfiinţată în anul 1993, Plasty Prod este companie românească de producţie publicitară implicată în realizarea de proiecte pentru implementarea noii imagini Kent pe segmentul HoReCa. Tot Plasty Prod a confecţionat însemnele benzinăriilor MOL, oferind totodată vizibilitate şi farmaciilor din lanţul Catena. Am putea adăuga şi alte asemenea realizări ale firmei, extrase din portofoliul de prezentare al acesteia, însă ajungem în „zilele noastre”, când Plasty Prod a decis, în cea mai recentă Adunare Generală a Acţionarilor, să îşi diversifice domeniul de activitate! Şi nu cu orice activitate, ci cu una legată de distribuţia de cârnaţi (adică o chestiune total diferită faţă de producţia de bannere luminoase).

Probabil însă că decizia are legătură cu unul dintre acţionarii firmei, actualul preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Constanţa, consilierul judeţean Gheorghe Muhscină. Şi, să nu-l omitem din „afacere” pe prietenul şi colegul acestuia, deputatul PNL Robert Boroianu, poreclit „Gepeto”, evident, după firma producătoare de cârnaţi Gepeto, unde figura ca acţionar.

Se apre că cei doi liberali au concluzionat că este cazul să îşi unească forţele, iar gurile rele din târg comentează deja că la mijloc ar fi vorba despre nişte „sifonări de fonduri sau justificarea unor fonduri”. Trecem însă peste speculaţiile răutăcioase şi precizăm că diversificarea domeniului de activitate al firmei Plasty Prod a fost confirmată, pentru „Replica” de Constanţa, chiar de către Gheorghe Muhscină. Consilierul judeţean s-a declarat însă surprins că „publicul” ar putea fi interesat de chestiuni „intime”, cum ar fi afacerile acestuia.

„Da, firma şi-a completat domeniul de activitate cu jumătate din codul CAEN”, a spus Muhscină. Mai departe, la insistenţele noastre de a afla dacă între codurile CAEN adăugate la domeniul de activitate se numără şi distribuţia de cârnaţi, Muhscină a comentat: „Probabil că da”. Facem precizarea că, la începutul mandatului de consilier judeţean, Gheorghe Muhscină nota, în declaraţia de avere, că deţine acţiuni în mai multe societăţi, între care şi la SC Plasty Prod SA (estimate la circa 40.000 de lei).

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
carnatii de Plasty-c
3
1
pnl cta miroase a carne stricata !
5
1
De aceea PNL ajunge si este un partid de oportunisti si carnatari! Muue PNL
5
1
Ce te mira cand pana si GSP are firma de livrari mancare la domiciliu
4
1
Ai facut de ras partidul si implicit functia de presedinte. DEMISIA,nu mai meriti aceasta functie servita de Dragomir Gheorghe.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218