REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Plata prin SMS în parcări: PRECIZĂRI IMPORTANTE ale Primăriei Constanţa

Plata prin SMS în parcări: PRECIZĂRI IMPORTANTE ale Primăriei Constanţa

Replica API 4 noiembrie 2017 | 23:31 900

Constănțenii au la dispoziție, începând cu luna noiembrie 2017, mai multe opțiuni de plată a parcării cu cardul. Astfel, pe lângă opțiunile deja existente de plată pentru 7 zile și 30 zile, șoferii pot plăti parcarea cu cardul pentru 1h, 3h și 8h.

Cum se plătește parcarea cu cardul?

Plata parcării se realizează direct din aplicația TPARK sau accesând portalul TPARK, folosind orice card bancar. Cele 5 opțiuni de plată disponibile pentru Constanța sunt:

• 1h: 2,44 lei

• 3h: 7,04 lei

• 8h: 16,24 lei

• 7 zile: 90 lei

• 30 zile: 225 lei

Valorile exprimate conțin TVA. Acestor sume li se aplică comisionul operatorului.

Plata cu cardul este rapidă și presupune parcurgerea a 3 pași simpli:

1. Introducerea numărului de înmatriculare, selectarea orașului și a duratei parcării;

2. Completarea datelor de facturare;

3. Introducerea datelor cardului;

După realizarea tranzacției, șoferii primesc pe e-mail confirmarea plății și factura aferentă acesteia.

Orarul parcărilor publice cu plată din municipiul Constanța este de luni până duminică, în intervalul orar 00:00 - 24:00.

Aplicația TPARK pentru Android și iOS este deja folosită de șoferi pentru plata parcării în peste 30 de orașe din România. Mai mult decât atât, prin intermediul acesteia, șoferii pot beneficia și de alte servicii: plata vignetei și a parcării în Ungaria, plata taxei de pod Fetești-Cernavodă, a rovignetei și a amenzilor de parcare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce mai puneti locurile de parcare prin SMS pentru cei ce au legitimatii a persoanelor cu dizabilitati daca nu dati si detalii?
0
0
Autorul articolului nu face diferenta intre un sms si o plata online cu cardul.
0
0
E plina lumea de prosti. Daca n ai card si nici abonament la telefon, atunci parchezi pe o strada laturalnica unde este free. Nicaieri nu se plateste la minut!!! Ci la intervale: 30' f. rar, inrest de la ora in sus. Intr adevar pe timpul noptii si weekend este faa plata. Dar in timpul zilei cel putin 2 euro ora. Asa ca nu va mai plangeti! Cine vrea sa parcheze in buricul targului cu vedere la terasa sa plateasca.
4
2
si acum nu se plateste la minut , doar 1-2 ore , sau mai multe ore , stai 1 minut , platesti o ora . Sunteti grei de cap !
2
0
retarzi ai pulii machidoni borati, cum sa fie mai scumpa parcarea pentru cei cu orange fata de cei cu vodafone ba imputitilor ? o sa sugeti pula cu parcarea voastra de cacat cu tot
3
2
Asadar, banii ies afara. Beneficiarul aplicatiei este din Ungaria. Noi platim si ungurii incaseaza. Mistoo. Ca si site-ul Autovit, care a cumparat Mercador si Tocmai, pe care l-a inchis , asadar au monopol, noi platim si polonezi incaseaza. Cum pana mea de suntem asa de prosti? Cand aveam taxatori , adica locuri de munca , nu era bine. Acum e bine ?
7
1
daca tot ati mentionat Ungaria, in Budapesta nu se plateste parcarea in weekend si si nici in intervalul 20-06 dar ce sa ii faci, trebuie sa ne aratam noi, astia prespalati de la primaria curului Ct, ca suntem aliniati cu Europa...la orice, mai putin curatenie !
5
2
O tampenie marca fagadau.Si daca stau 5 min sau 1h si 15 min de ce sa platesc mai mult de cat am stat?Este o taxa aiurea nelegala care va pica in instanta ,
4
2
Am si eu o intrebare , daca nu am abonament si nici card cum pot platii parcarea ? Cred ca este o mare prostie ...oamenii mai invarsta care nu se pricep cu carduri cu sms-uri ce fac in situatia asta ?
8
0
Domnul Fagadau .. tin sa imi zic parerea sincera fata de dvs. ... nu vreau sa sune a jignire ci e doar parerea mea sincera .. esti un cretin.
16
1
nici in Anglia parcarea nu se plateste noaptea, intervalul 20.00-06.00. In rest e un pic mai scumpa. As fi curios sa aflu cand se implementeaza sistemul de parcare cu plata in jurul cladirii primariei. Doar suntem egali cu totii. Conform importantei zonei! Scuze, am uitat voi sunteti alesi ... pe spranceana de hot smecher alde PSD. De curatenie va apucati in oras cu banii stransi?
10
1
dar daca stau mai putin de o ora ? de ce sa platesc
11
3
Pai mai nea pop. La 0.45 daca adaugi tva ul de 19% si inmultesti si cu un euro de 4.55 o sa ajungi si tu la 2.44. Dar nu te grabi. Ia o pauza la jumatatea inmultirii !
6
7
tov fagadau, poti nominaliza pe cei ce au calculat taxa ??? de unde a reiesit...., 44 ....restul vine din prostie...
10
3
idiotenii !!!!
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614