REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Pleşoianu nu glumeşte: Susţinătorii săi au început să strângă semnături pentru candidatura la prezidenţiale

Pleşoianu nu glumeşte: Susţinătorii săi au început să strângă semnături pentru candidatura la prezidenţiale

Replica API 19 august 2019 | 14:19 488

Liviu Pleşoianu, sursa foto ziaruldeiasi.ro

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu merge înainte cu planul de a candida la Preşedinţia României, deşi nu beneficiază de sprijinul propriului partid. Susţinătorii lui Pleşoianu au început să strângă semnături în Bucureşti, după o mobilizare pe Facebook.

Pe reţeaua de socializare au apărut fotografii cu persoane care strâng semnături pentru Liviu Pleşoianu în Parcul Drumul Taberei din Bucureşti. Sâmbătă, susţinătorii social-democratului vor strânge semnături în zona Unirii din Capitală, iar o persoană a anunţat că urmează să strângă semnături în Râmnicu Vâlcea.

Pentru a putea candida, Pleşoianu are nevoie de cel puţin 200.000 de semnături. Alţi candidaţi au demarat deja campania de strângere de semnături: Dan Barna - 4 august, Klaus Iohannis - 10 august.

Liviu Pleşoianu a susţinut joi, pe Facebook, că premierul Viorica Dăncilă ar face eforturi pentru a-l convinge să renunţe la candidatură.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai..., rotatiea cadrelor!!, dejectie esti tu!!..., nici litere mari nu meriti!...
0
0
Plesoianule, stampilele tale de vot vor fi cu TATOV ?
1
1
dupa un neamt, acum ne trebuie o dejectie ruseasca, fatat in WC-ul serviciilor secrete ale lui ras-putin. Si cand te gandesti ca sunt pesedei destul de dilimani ca sa-l voteze!
7
5
sa candideze ,mai sparge din voturile pesedeilor .orice om normal la cap din romania nu voteaza cu un rusofon platit de rusi
5
5
Statul maffiot si justitia independenta cu ajutorul ambasadelor au distrus tara.
8
5
Stampila PSD care o poarta pe frunte ii va anula orice sansa.
8
6
A facut parte din acelasi partid criminal care a distrus tara.
9
9
Fata de toti care s-au anuntat ca vor sa candideze mi se pare cel mai OK. Este tanar nu are probleme de nici un fel cu justitia, vorbeste foarte bine si liber in public, nu este iubit de Viorica si baroni, este ignorat de dulapul Iohanis si nu este sustinut de PSD. Cel mai important lucru mi se pare faptul ca este patriot cu tente de nationalist.
13
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614