REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ploaia torenţială a făcut prăpăd în judeţ: drumuri şi trotuare rupte, maşini şi fântâni inundate

Ploaia torenţială a făcut prăpăd în judeţ: drumuri şi trotuare rupte, maşini şi fântâni inundate

Replica API 6 iulie 2018 | 00:00 221

CJC va aloca bani pentru refacerea drumurilor

CJC va aloca bani pentru refacerea drumurilor

Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, s-a deplasat în cursul zilei de joi, 5 iulie, în zonele afectate de caderile masive de precipitaţii. Ca urmare a analizei din teren, conducerea CJC a decis să aloce bani pentru refacerea drumurilor comunale afectate de inundaţii.

Banii vor fi alocaţi pentru: Rasova, Saraiu, Târguşor, Cernavodă, precum şi pentru următoarele tronsoane de drum judeţean: DJ 223 Dunărea-Capidava, DJ225 Târguşor, DJ 223 Horia-Saraiu, Aliman-Rasova-Vlahi. Sumele vor fi decise în urma evaluării pagubelor. De precizat că una dintre cele mai afectate localităţi este comuna Saraiu. Însă, şi la Cernavodă situaţia a fost gravă. Centrul oraşului a fost inundat, iar o stradă şi trotuarele au fost efectiv rupte de urgia apei. Însă, de remarcat şi următorul apect la Cernavodă: canalizarea nu a făcut faţă şi din cauza colmatării. Motivul: cetăţenii nesimţiţi care aruncă deşeuri menajere şi de construcţii în canalizare! S-a intervenit cu un ultilaj pentru decolmatare, iar apa s-a scurs relativ rapid.

Tot ieri, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la Băltăgești, acolo unde două fântâni s-au inundate din pricina ploilor abundente.

R.C.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai popa care te dai drept preot, mai mananci mult kkt? ca vedem ca te pricepi bine... mai lasa comentariile despre fosta ta sotie, si spune de cand esti tu cu Fana? ca prea repede teai afisat cu ea, si iai dat si masinuta... mai lasa ne ba cretinule!!!!
14
1
ma oameni buni, cernavodeni, liviu curvarul, nici macar n a catadicsit sa iasa afara din primarie sa vada ce s a stricat in urma ploilor, el era calare pe diana prin primarie, o coarda de prima mana, o caricatura de femeie care pentru bani se fute pe unde apuca, iar liviu ordinarul nu rateaza nici o curva
4
19
poti sa-l speli tu cu...limba...daca te preocupa asa tare acest personaj...
12
2
Asfaltarile sunt proaste si nu respecta linia de cea mai mare panta a scurgerii apelor iar strazile si canalizarile sunt ridicate mai sus decit temelia caselor.Gunoaiele reprezinta si ele o facilitate pentru inundatii.
5
0
Lungoci a intrat si el la apa? Ca securistoidul Tutuianu pare bine dupa impacaciunea cu cel pe care il vroia executat, seful lui, Stroe Felix, informator al Securitatii din vechime. Priviti Cine conduce acum judetul! Un psihopat papusat, Horica,cu o frica ingrozitoare ca ii ajunge nevasta Adina la puscarie, un tuciuriu ecologist ros de frustrari ca nu reuseste sa isi deoaseasca conditia de copil din flori al lui nea Ghita, o primarita saltelista ce a inselat aproape toate primariile din judet prin Toporasul verde, binomul securist Dumitrache-Stroe Felix, securisti vechi de trista amintire
4
0
....si a dat iar o ploaie de la udat si spalat pe negoita cu noroi la ....c....!!
6
17
LAI LASAT LA FURAT IN CONTINUARE,NU?!!!!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108