REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ploieşti: Trafic feroviar blocat, după ce a căzut o pasarelă! Ce se întâmplă cu pasagerii CFR - VIDEO

Ploieşti: Trafic feroviar blocat, după ce a căzut o pasarelă! Ce se întâmplă cu pasagerii CFR - VIDEO

Replica API 21 februarie 2018 | 14:35 385

O pasarelă metalică ce susţinea conductele de termoficare s-a prăbuşit miercuri peste liniile de cale ferată, la Ploieşti, fără a se înregistra victime.

În vedere asigurării continuităţii în circulaţia trenurilor afectate de prăbuşirea pasarelei metalice care susţine conducta locală de apă reprezentanţii companiilor feroviare au luat următoarele măsuri:

- transbordare auto între staţiile Ploieşti Sud-Buda cu autocare puse la dispoziţie de CFR SA şi dirijarea fluxului de călători de către personalul operatorilor de transport feroviar de călători

- intervenţia personalului specializat pentru debitarea si înlăturarea elementelor metalice desprinse din componenţa pasarelei şi eliberarea liniilor de cale ferată

- asigurarea condiţiilor în teren pentru accesul utilajelor şi a personalului de la SC Electrificare pentru intervenţii la instalaţiile de alimentare cu energie electrică.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează publicul că traficul feroviar prin staţia Ploieşti Vest este oprit din cauza prăbuşirii pe calea ferată a unei pasarele metalice prin care trecea o conductă de apă a oraşului.

Menţionăm faptul că în urma prăbuşirii pasarelei peste cele 5 linii din staţia CF Ploieşti Vest au fost rupte şi firele de contact, care asigurau alimentarea cu energie electrică a locomotivelor.

La această oră 6 trenuri de călători sunt oprite temporar:

- 16032 (Braşov-Bucureşti) - staţionează în Ploieşti Vest

- 15124 (Slănic – Ploieşti Vest) - staţionează în Ploieşti Vest

- 1644 - (Baia Mare-Bucureşti Nord) staţionează în Buda

- 15531 (Bucureşti - Braşov)- staţionează la intrare în Ploieşti Vest

- 1631 (Braşov-Bucureşti) - staţionează la intrare în Ploieşti Vest

- 3001 (Bucureşti - Braşov) - staţionează în Brazi

UPDATE 12:20

CFR SA a redeschis începând cu ora 12.00 firul II pe distanţa Brazi - Ploieşti Vest - Buda pentru circulaţia cu locomotive Diesel a trenurilor. Menţionăm faptul că, locomotivele Diesel vor fi ataşate la trenurile înscrise în circulaţie de către operatorii de transport feroviar.

Menţionăm faptul că în staţia CF Ploieşti Vest echipele feroviare au finalizat pe firul II operaţiunile de debitare şi înlăturare a elementelor metalice desprinse din componenţa pasarelei, în prezent se acţionează pe firul I pentru scoaterea părţilor deja tăiate din pasarelă, după care personalul de la SC Electrificare va interveni pentru reparaţii la instalaţiile de alimentare cu energie electrică.

UPDATE 12.50

La ora 12.40 s-a reluat circulaţia cu locomotive Diesel şi pe firul II Ploieşti Vest - Ploieşti Sud şi pe liniile 3-4-5 din staţia Ploieşti Vest.

Echipele feroviare acţionează în continuare pe firul I pentru scoaterea părţilor deja tăiate din pasarelă, după care personalul de la SC Electrificare va interveni pentru reparaţii la instalaţiile de alimentare cu energie electrică. Operaţiunile de debitare şi înlăturare a elementelor metalice desprinse din componenţa pasarelei s-au finalizat pe firul II.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102