REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ploile torenţiale fac ravagii în Constanţa - vezi foto

Ploile torenţiale fac ravagii în Constanţa - vezi foto

Replica API 19 mai 2012 | 00:00 121

Subsolul centrului comercial Maritimo a fost inundat, la fel şi mai multe case din Ovidiu

Subsolul centrului comercial Maritimo a fost inundat, la fel şi mai multe case din Ovidiu

Ploile s-au înteţit sâmbătă pe raza judeţului Constanţa, afectând mai multe localităţi. Pe lângă vântul puternic, tunete şi fulgere care bagă "beţe în roate" participanţilor la trafic din cauza vizibilităţii reduse, locuitorii din Valu lui Traian se mai confruntă cu o problemă, şi anume penele de curent. Aceştia sunt disperaţi, declarând că nu puţine au fost cazurile în care au avut de suferit de pe urma daunelor înregistrate cu privire la aparatura electrocasnică arsă.

Din cauza precipitaţiilor abundente - a plouat inclusiv cu gheaţă la primele ore ale zilei, s-au creat ambuteiaje pe varianta din Constanţa, iar subsolul centrului comercial Maritimo de pe bulevardul Aurel Vlaicu a fost inundat. Inundate au fost şi mai multe locuinţe din oraşul Ovidiu.

Având în vedere precipitaţiile abundente, SC RAJA SA anunţă activarea Comandamentului pentru situaţii de urgenţă:

"Pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare şi pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea situaţiilor ce pot apărea, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă. Reprezentanţii Comandamentului asigură permanenţa la conducerea acţiunilor specifice întreprinse în această perioadă, 24 de ore din 24. Pentru rezolvarea cu promptitudine a tuturor problemelor apărute, la nivelul comandamentului fucnţionează 40 de echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare.

Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.".

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218