REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Plumb: Nu am primit nici o comunicare oficială din partea Comisiei Juridice în urma audierii mele

Plumb: Nu am primit nici o comunicare oficială din partea Comisiei Juridice în urma audierii mele

Replica API 26 septembrie 2019 | 01:09 301

Rovana Plumb

Rovana Plumb afirmă că nu a primit nici o comunicare oficială de la Comisia Juridică a Parlamentului European, după audierea sa în calitate de candidat la postul de comisar european pentru Transporturi.

"Azi am oferit colegilor europarlamentari din Comisia Juridică, aşa cum mi-au solicitat, clarificări suplimentare. Prevederi diferite au făcut să existe diferenţe între declaraţia financiară conform codului de conduită al comisarilor depusă la Bruxelles şi declaraţia de avere depusă în România. Până la această oră nu am primit nicio comunicare oficială din partea Comisiei Juridice în urma audierii mele", se precizează într-o declaraţie de presă transmisă joi de Rovana Plumb.

Comisia JURI a PE nu le-a dat undă verde joi celor doi candidaţi la posturi de comisari europeni ai României, Rovana Plumb, şi Ungariei, Laszlo Trocsanyi, să participe la următoarea etapă a procedurii de audiere, care urma să aibă loc săptămâna viitoare, din cauza unor conflicte de interese, potrivit unui comunicat al Grupului Verzi/ALE.

"Faptul că candidaţii la postul de comisar Plumb şi Trocsanyi au fost blocaţi în Comisia Afaceri juridice arată că Parlamentul îşi ia rolul în serios, în pofida naturii foarte politizate a acestui proces", a declarat eurodeputata Heidi Hautala, membră a Comisiei JURI din Grupul Verzi/ALE. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A primit toate raspunsurile, de la toata Uniunea Europeana, ca o buna psd-ista, drept in gura de o dor falcile si ii tiuie urechile!
3
0
unule, nici veorica nu-i mai proasta ca tine baaai psd-ist imputit!
3
0
bagati-ai pula in ma-ta de activist , tu trebuia sa fi in puscarie in 1989 , ai distrus sute de vieti . A murit Fuiorea , Dumnezeu sa-l ierte , ca doar el stia cate nelegiuiri ai facut , cum mancai cacat ca lipsea unul de la defilari sau munci agricole . S-o trimiti pe fiica-ta la canal !
0
2
Ooo...!? La tupeul, aroganta, minciunile si hotiile tale,...etc. Ce pretentii sa avem, plumbuito!? Ti-ai luat-o bine de tot, da! Daa... Ne-ai facut de RUSINE, hoato, mincinoaso, penalo! Langa dragnea, acolo iti este locul. Crezi ca te mai scapa imunitatea, te mai acopera parlamentarii, colegii tai de hotie si minciuna ??? Gata! Plecati!
4
1
Cu x5-ul tau pe bulgaria cu tot. Esti o rusine.
4
1
Stai linistita proasto ca ai primit mooie!
5
1
Bey fratilor in concluzie ramane cum am stabilit: MOOOOOOYE PSD!! Ci kakat dupa gust!!!!!
6
0
mai NIMICULE nu iti este rusine sa minti continuu,Parlamemntul European nu este haznaua voastra, nu este haita voastra de hoti si borfasi. Cum iti explici, ca tu o analfabeta, am inteles ca ''sotul tau'' are o pensie de 700 lei, iar tu furi la greu, fura la puscarie, tu de la puscariasul draknea, puscariasul de le tine
14
1
Doamne cat de prosti ne crezi , ai fost acolo ai primit comunicarea iesi afara si spui ca nu sa intamplat nimic deosebit.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367