REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PLUS turează motoroarele - Fost ministru dă atacul la Guvernul Dăncilă: 'Nu ai cum să obții respectul UE prin răcnet și țâfnă'

PLUS turează motoroarele - Fost ministru dă atacul la Guvernul Dăncilă: 'Nu ai cum să obții respectul UE prin răcnet și țâfnă'

Replica API 26 ianuarie 2019 | 00:00 275

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, a atacat sâmbătă Guvernul, susținând că nu are cum să obțină respectul Uniunii Europene prin „răcnet și țâfnă” și că România nu are dușmani în UE, ci are parteneri cu interese care trebuie înțelese.

„Primul nostru test va fi alegerile europarlamentare. Noi românii vrem să fim respectați în Europa și asta auzim foarte des. Vrem să aducem Europa cât mai aproape de casa noastră, de România. Respectul nu se obține însă prin răcnet și cu siguranță nu prin țâfnă. Gândiți-vă cât respect acordați dumneavoastră unui vecin care țipă la voi că vrea să fie respectat, dar el fie fumează în lift, fie își bate familia, fie își aruncă mizeriile în fața porții, arătând numai dispreț pentru întreaga comunitate în care trăiește și pentru regulile acesteia. Cam așa se comportă și Guvernul României astăzi, în toată această perioadă în Europa. O să trecem și peste rușinea acestor zile și acestor luni și va trebui să ne amintim că noi nu avem dușmani în Uniunea Europeană, avem parteneri, cu interese care trebuie înțelese. De aceea vom trimite în Parlamentul European pe cei mai experimentați dintre noi”, a declarat Vlad Voiculescu sâmbătă, la Convenția Națională a PLUS, conform Mediafax.

Acesta a adăugat că politicienii români nu sunt capabili să atragă oameni buni și muncitori care să lucreze pentru instituțiile statului.

„Vrem un stat funcțional, nu unul bolând, vrem un stat independent, nu unul capturat, vrem un stat care să lucreze pentru cetățeni, nu pentru o mână de politicieni, vrem un stat care să asigure libertatea oamenilor pentru că lumea s-a schimbat și se schimbă și noi trebuie să ne schimbăm cu ea. Vrem un stat care să asigure unitatea acestei țări, care să construiască drumuri, poduri, școli, spitale și infrastructură digitală pentru că toatea astea să ne aducă mai aproape unii de alții. Uniți suntem mai puternici. Vrem un stat care să readucă școala la locul ei. Un stat care să asigure solidaritate. Cum putem creea un astfel de stat? Avem nevoie de noi și nimic altceva. De oamenii ăia buni, muncitori și deștepți pe care orice investitor străin și orice antreprenor român e în stare să îi găsească și să îi pună să lucreze pentru el sau pentru ONG. Doar politicienii noștri nu au fost niciodată în stare să găsească acești oameni și să îi aducă în instituțiile statului. Noi suntem alături de ei, noi cei din PLUS, și oricine vrea să ni se alăture este binevenit”, a adăugat Voiculescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt deacord ce spui dom Voiculescu numai ca tot ce spuneti au zis si fosti politicieni pot fi siguri Romani ca in cazul dv.nu sunt doar vorbe Asta e sau saturat oameni de vorde frumoase si promisiuni singuri in care cred sunt patroni straini cinci milioane va spune ceva numarul Asta e sunt Romani mai respecati de straini fiindca lucreaza si la patroni din tara lor cu salariu minim
0
0
cand i-au taiat aleia mcrofonul pentru ca incerca sa le atraga atentia cum e cu mandatele europene dar securistul de la sunet i-a taiat microfonul! DEMOCRATIE nu gluma! Fereasca sa ajunga astia la putere!
2
0
luata de la psd
1
0
Ce propuneti concret si cum se v-a realiza? De povesti si balacareli suntem satui iar avortonul de Ciolos sa se duca la furat in Europa nu la noi in tara.
8
5
Astia de la PLUS si USR balacaresc tara de numai pot si astfel se plang ca nu e tara respectata. Rad aia de noi cand vad ce buni profesionisti suntem in a ne auto-sabota tara. Nu le-ar fi rusine.
8
5
Mare idiotenie pe PLUS
7
4
sa-i dau o mue pruncutului ciolos si usr,,dea draku am sa votez ciuma rosie.
9
8
Ca ministru ai fost pe dinafara , cel mai mediocru. Acu vii cu lectii???
15
7
Practic , cum vreti sa corectati ce a facut si face pesedeul. Dar practic nu lozinci. De exemplu , in loc de prevederea x, y sau z facuta gresit sau ca hotii de PSD , noooiiii o sa facem aia si aia. Altfel plus, o sa fie minus. Apropo e valabil si pentru pnl si pentru usr. Votul doar la contra, ca nu ne place pesedeul, NU ne va aduce la urma de vot, stam acasa si o sa plangem ca vin iar comunistii.
14
4
Voi vorbiti de racnete? Voi care umblati cu telefoanele in mana, filmati si instigati oamenii , am vazut de ce ati fost in stare. Lasati-ne cu securismele ciolosiste...sunteti niste panarame avide de putere. Cine va mai crede.
18
7
Nu ma ministru lui peste trebuie sa stam capra cum vreti voicu ciolos cand a-ti stat canda-ti fost la givernare
14
8
Vreti de toate. Si noi vrem. Din 1989. Dar ce aveti de gand sa SA FACETI? Programe concrete ceva aveti? Sau dupa ce ajungeti la putetre executati ce va spun sefii vostrii?
21
5
Data PSD-ului !
8
15

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102