REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Plutonierul Parte-Bună, prins furând motorină din trenuri, liberat din arest

Plutonierul Parte-Bună, prins furând motorină din trenuri, liberat din arest

Replica API 7 septembrie 2013 | 00:00 170

Plutonierul din cadrul ISU Dobrogea, Nicolae Parte-Bună, care s-ar fi ocupat cu sustragerea de motorină din trenul cu ruta Medgidia - Tulcea, a primit o veste bună: va fi liberat din arest. Judecătoria Constanţa a luat decizia vineri, 6 septembrie, înlocuind măsura arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu. În aceeaşi situaţie se află şi Dănciuc Sorin, Spătaru Marian, Damian Vasile Valentin, Parte-Bună Nicolae, Parte-Bună Marin, Sava Teodor, Mîndruţă Ionel, Moldoveanu Marcel, Moldoveanu Violeta, Consferenţ Iuliana, Surlucianu Marian, Neamţu Ion şi Neagu Mirică. Aceştia vor fi judecaţi în stare de libertate, următorul termen fiind stabilit pentru data de 20 septembrie a.c..

Vorbim despre o grupare compusă din aproximativ 14 persoane, care se ocupa cu sustragerea de motorină din trenul cu ruta Medgidia - Tulcea. În plus, şeful reţelei este un angajat al Ministerului de Interne, cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. În flagrant, în dimineaţa zilei de 9 august, au fost prinşi plutonierul din cadrul ISU Dobrogea, Nicolae Parte-Bună, dar şi complicele acestuia, la Mihail Kogălniceanu, când luau 400 litri de combustibil de la mecanicul trenului. Pentru prinderea lor, oamenii legii au fost nevoiţi să apeleze la focuri de armă. De asemenea, implicaţi în acţiune au fost şi Dumitru Trăilă, Ion Neamţu, Marian Parte - Bună, Teodor Sava, Ionel Mîndruţă, Marcel Moldoveanu, Violeta Moldoveanu, Iuliana Consferenţ şi Marian Surlucianu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218