REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PMP a primit contestaţiile la înregistrarea mărcilor PDL şi a siglei PDL. Reacţia lui Palaz: Domnule Flutur, nu mai prinde fluturi!

PMP a primit contestaţiile la înregistrarea mărcilor PDL şi a siglei PDL. Reacţia lui Palaz: Domnule Flutur, nu mai prinde fluturi!

Replica API 4 iulie 2015 | 23:30 196

În cursul zilei 02.07.2015, Claudiu Palaz, vicepreședinte PMP, a primit contestațiile la înregistrarea mărcilor „Partidul Democrat Liberal” și a siglei „PDL”. Contestațiile au fost întocmite de secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur.

Redăm din conținutul acestora două fraze care dovedesc (pe lângă întreaga contestație) faptul că noul PNL calcă cu bocancii milioanele de susținători ai PDL-ului, prinzând fluturi și lepădându-se de aceștia, arată reprezentaţii PMP:

1. „PNL este continuatorul Partidului Democrat Liberal și al Partidului Național Liberal. PNL își asumă istoria, tradiția și denumirile celor două partide.

2. „Este evident că solicitantul încearcă să profite de tradiția și istoria a 140 de ani a însemnului Partidului Democrat Liberal (140 de ani??), pentru a induce publicul în eroare, creând percepția că produsele sau serviciile viitoare”, „provin sau aparțin fostului Partid Democrat Liberal, actualmente Partidul Național Liberal.”

„Din lecturarea întregii contestații, nu reiese un lucru pe care l-au făcut liderii fostului PDL și pe care evită să-l aducă în spațiul public, și anume: radierea din istoria politicii din România a unui partid care a dat de două ori Președintele României.

Cum veți justifica în fața electoratului, pe lângă cele menționate mai sus, și faptul că o parte din liderii PDL, atât la nivel local, județean cât și național, că nu se vor mai regăsi pe listele următoarelor alegeri?

Țin să precizez că nu voi ceda în fața intimidărilor și a opoziției făcute de dumneavoastră și ne vom vedea în instanță.

Iar în instanță, domnule Flutur, sper să nu mai prindeți fluturi !”, a transmis Claudiu Palaz, preşedinte PMP Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614