REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PMP cere convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

PMP cere convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

Replica API 6 ianuarie 2017 | 17:19 582

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a solicitat prefectului județului Constanța, convocarea de îndata a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în vederea rezolvării problemelor apărute în județ, ca urmare a condițiilor meteo extreme (căderi masive de zăpada și viscol).

"Consider că această convocare trebuie făcută de către prefect, în vederea coordonării unitare a instituțiilor implicate în combaterea codului roșu la nivel de județ. Totodată solicit prefectului, pentru o mai bună informare a cetățenilor, ca la întrunirea comitetului să fie invitată și presa" a declarat Claudiu Palaz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cere PMP cine ii acest part PMP.La Cta am vaz oameni au votat securisti acoperit oameni cu rupsace.Zises v-or face v-or reprezenta.In fapt is neica nimeni.Cum ii si vasnicul facator de nimic PALAZ dar sigur bugetar.Tre sa traiasca si el cumva dupa itinerariul PDL UNPR ii astazi vasnic PIMPIST.Cum ce ii facator de nimic bagator de seama.Regurgitez cind ii citesc vasnicele actiuni de hindel.
1
0
Mai maibdraga domnule Palaz mincamiwi numele,te-ai cocotat acolo si te dai tare tare in plisk.Fitilar ai fost o viata traeist nu nu mai zic acum esti si bugetar sa faci kkcisme.Ascundete micule esti jalnic.
0
0
Din fotoliu tau de "domn", zici !? Iesi la zapada, iti este frica sa nu racesti, sa nu iti uzi pantofii de "domn facut", ca inteligenta lasa mult de dorit ...!!!
2
0
bai dom basist palaz dai drumu acasa si fati singur dazepezirea acum noi suntem la butoane
0
0
va rog nu mai afisati cretinu asta imbecil pe toata linia constientului si bunului simpt. Asta a fost si ramane un cretin muist basist ce trebuie anchetat ptr. tot ce a distrus cat a fost sluga basinosului !
4
2
bineee palazzz.Acum gata treci in casa ca-ti uzi papucii si mai racesti si casa
4
1
Pe individul asta l-am cunoscut personal, intr-o anume conjunctura. Are un IQ mai mic decat limita de viteza in localitate...
8
1
Pai mai boule de mai jos nu asta este responsabilitatea functiei ce o are? Astia care nu avem functii stam in casa si normal ca o sa comentam. Sau esti si tu in nameti?
8
0
Comentarii astia multi cretini stau in casa la caldurica si o freaca ca niste golani. Pai bai cretinilor, Palaz in judet ai coordoneaza masinile de dezapezire si ajuta oameni inzapeziti si oamenii de prin localitati ce au ramas fara curent, apa, mancare...
1
11
pune mana in p... mea si iesi la treaba golanule nu sta ca oaia capiata si behai ca vaca in pi... mati
9
1
Ca te-as mufa in cur si te-as conecta la centrala termica, ca vad ca esti preocupat de cetatean. Si la frigul care se anunta, eu fac economie iar constantenii scapa de demagogia ta o vreme ca va trebui sa stai ra-cur-dat la teava!
5
3
Alo.don Palaz.stai domne linistit.Du-te acasa si da-ti singur zapada din fata casei.Nu de alta dar daca nu sunt deja planuri de actiune in variante,inseamna ca pe astia de la ISU,ma refer la strategii din birouri,ar trebui trimisi la lopata.Voi astia de la PMP,faceti doar joc de glezne ca este greu sa mai deveniti jucatori.
5
2
Te ai trezit si tu , esti de pe alta planeta idiotule. Ti e frica ca nu mai vine cu alocatia copiilor si mori de foame?
7
2
Extraordinar,fara sa ceara Palazu' ceva,nu se intampla nimic. Stiti care e oftica mare in partide? Cand cineva are o idee chiar buna pentru cetateni,indiferent de optiunile politice ale cetatenilor respectivi,fiecare politruc vrea sa combata idea,doar asa,ca sa nu fie altul care face ceva bun inainte. E un joc tembel si complet antiromanesc ,de fapt a sprijini ideile bune ale adversarilor politici putand crea adevaratele imagini pozitive pentru propriul partid,adica sa arati ca-ti pasa de popor cu adevarat,nu doar propagandistic. Poporul stie asta,idiotii politruci raman tembeli ,,forever''.
11
2
Esti foarte activ la CJ, felicitari
5
11
Taci dobitocule ca nu esti in stare de nimic.
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218